Αυτά είναι τα δύο ματς της 6ης αγωνιστικής που θα έχουν κόσμο!

Επιτέλους τα γήπεδα θα πάρουν λίγο… χρώμα. Λίγη ζωντάνια. Ποδόσφαιρο χωρίς οπαδούς δεν γίνεται και ήδη έχουμε κλείσει πολλούς μήνες στη χώρα μας με άδεια γήπεδα, αλλά πλέον αρχίζει η σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα.

Η κυβέρνηση πήρε την απόφαση να ανοίξει τα γήπεδα, αρχής γενομένης από τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς των ελληνικών ομάδων στους ομίλους Champions και Europa League, Ολυμπιακός-Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ-Ομόνοια.

Εν συνεχεία, δύο αγώνες της 6ης αγωνιστικής της Super League

θα γίνουν με κόσμο και από την 7η αγωνιστική θα ανοίξουν όλα τα γήπεδα. Αξίζει να σημειωθεί πως μόλις το 10% της συνολικής χωρητικότητας ανά θύρα θα δύναται να χρησιμοποιηθεί από φιλάθλους, με την παρουσία μάξιμουμ 3.500 οπαδών.

Πριν λίγο έγινε γνωστό και ποια θα είναι τα δύο ματς της 6ης αγωνιστικής της Super League, τα οποία θα φιλοξενήσουν πιλοτικά τους πρώτους οπαδούς. Ο λόγος για τις αναμετρήσεις Ατρόμητος-Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ!

Το πρώτο χρονικά ματς το οποίο θα φιλοξενήσει οπαδούς, θα είναι αυτό της Τρίπολης, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στις 16:00. Ο αγώνας Ατρόμητος-Παναιτωλικός θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου (19:30).

Τις επόμενες ημέρες, οι ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος, αναμένεται να γνωστοποιήσουν τους τρόπους με τους οποίους οι οπαδοί τους θα προμηθευτούν τα εισιτήρια (μόνο μέσω ηλεκτρονικής κράτησης) και τους κανόνες οι οποίοι θα πρέπει να τηρηθούν απαρέγκλιτα σε «Θόδωρος Κολοκοτρώνης» και «Δημοτικό Περιστερίου» αντίστοιχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα