ΑΕΚ: «Κληρώνει» για τον εξτρέμ, κάτι… κινείται για τον φορ

15:42 24/6/2019 - Πηγή: To10.gr

Από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί αύριο και η προσθήκη του Φρανσίσκο Ζεράλδες, η ΑΕΚ θα στρέψει την προσοχή της στο θέμα του εξτρέμ. Μια βασική εκκρεμότητα για τον Δικέφαλο πριν την έναρξη των υποχρεώσεων για τη νέα σεζόν, καθώς ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει ζητήσει την απόκτηση ενός ποιοτικού ακραίου πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Πολωνία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν

πως οι Κιτρινόμαυροι έχουν καταλήξει σε δύο περιπτώσεις εξτρέμ, που εδώ και μερικές μέρες «δουλεύουν» παράλληλα. Πρόκειται για παίκτες που καλύπτουν απόλυτα τα «θέλω» του Μιγκέλ Καρντόσο, με τους δύο άσους να αποτελούν επιλογές από το πάνω ράφι.

Περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τους δύο βασικούς στόχους της ΑΕΚ για την ενίσχυση των άκρων δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο κάποιες πηγές θέλουν τον έναν εκ των δύο εξτρέμ που έχει εντοπίσει η Ένωση, να έχει… ρίζες από τη Λατινική Αμερική.

Σε κάθε περίπτωση το θέμα του εξτρέμ δείχνει να ξεκαθαρίζει για την ΑΕΚ, με τις εξελίξεις να έρχονται πιθανότατα μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Προκειμένου η Ένωση να κλείσει και αυτό το ζήτημα και να ξεκινά την προετοιμασία της, με το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ της συμπληρωμένο.

Εφόσον το θέμα του ακραίου κλείσει, επί της ουσίας η μοναδική μεταγραφική εκκρεμότητα για τον Δικέφαλο θα είναι η απόκτηση ενός σέντερ φορ. Ενός επιθετικού που θα έρθει να καλύψει το κενό του Έκι Πόνσε και να «κουβαλήσει» την ομάδα με τα γκολ του.

Στην ΑΕΚ δεν δείχνουν ιδιαίτερη βιασύνη για να κλείσουν την συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς θέλουν να δουν όλες τις ευκαιρίες που θα προκύψουν στην αγορά μέσα στο καλοκαίρι, πριν πάρουν τις αποφάσεις τους. Αυτό πάντως δεν σημαίνει πως η Ένωση έχει αφήσει στην άκρη την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Οι πληροφορίες που έχουν προκύψει τα τελευταία 24ωρα θέλουν την ΑΕΚ να έχει στραμμένα τα μάτια της σε μια περίπτωση επιθετικού, για την οποία αν υπάρξει η ευκαιρία, ίσως γίνει κίνηση σύντομα. Ωστόσο μιλάμε για πολύ δύσκολη υπόθεση, που κάνει την ΑΕΚ να παρακολουθεί προς το παρόν… διακριτικά τις όποιες εξελίξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα