ΑΕΚ : Πιάνει δουλειά το πρωί της Δευτέρας ο Καρέρα με δύο συνεργάτες

17:25 8/12/2019 - Πηγή: To10.gr

Ο Μάσιμο Καρέρα θα φορέσει το πρωί της Δευτέρας για πρώτη φορά τη φόρμα της ΑΕΚ και θα προπονήσει την ομάδα, που θα περάσει και επισήμως στη νέα εποχή της.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν θα είναι μόνος του στην ΑΕΚ, καθώς θα φέρει μαζί του δύο βοηθούς. Ο λόγος για τον άμεσο συνεργάτη του Τζιανλούκα Κολονέλο και τον γυμναστή Τζόρτζιο ντε Ουρμπάνο.

Ο

Κολονέλοθα είναι ο βοηθός του Καρέρα. Μάλιστα, είχε και μία μικρή εμπειρία από την Ελλάδα όταν υπήρξε προπονητής στη Ζάκυνθο τις σεζόν 2013-14 και 2015-16, ενώ υπήρξε τεχνικός για λίγους μήνες και στην Επισκοπή το 2015. Ως πρώτος προπονητής τελευταία φορά δούλεψε στην Πίζα το 2016. Γενικά περισσότερο έχει δουλέψει ως βοηθός προπονητή και άμεσος συνεργάτης προπονητών. Είναι γεννημένος στις 8 Φεβρουαρίου του 1973 στο Τολό της Ιταλίας.

Σχετικά με τον γυμναστή Τζόρτζιο Ντε Ουρμπάνο, πρόκειται για έναν καθηγητή, έναν άνθρωπο με τεράστια εμπειρία στο χώρο. Μάλιστα, ο Καρέρα έλεγε πως χάρις αυτόν έπαιξε ποδόσφαιρο μέχρι τα 44 του χρόνια! Ο Ουρμπάνο είναι γυμναστής σε ομάδες από το 2007 όταν βρέθηκε στην Αταλάντα. Δούλεψε από το 2007 έως το 2013 στη Σιένα, κατόπιν στη Λατίνα Κάλσιο, την Όλμπια και δίπλα στον Καρέρα στην Σπαρτάκ Μόσχας. Επιπλέον ήταν προσωπικός γυμναστής του Παγκοσμίου πρωταθλητή και Ολυμπιονίκη, του Ιταλού σκιέρ Αλμπέρτο Τόμπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα