H FCA Greece στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2019

Στην Έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2019 δίνει το «παρών» η FCA Greece, παρουσιάζοντας στο ελληνικό κοινό την γκάμα των μοντέλων Fiat, Alfa Romeo και Jeep. Παράλληλα, εκεί βρίσκεται και η Mopar, επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales της FCA, αλλά και η FCA BANK, με τη δεύτερη να καθιστά την απόκτηση ενός νέου αυτοκινήτου, πιο εφικτή.

Fiat

Για πρώτη φορά το ελληνικό κοινό θα

έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το νέο 500X Sport. Την όμορφη εμφάνιση με τους τροχούς των 19 ιντσών, τη διπλή απόληξη της εξάτμισης και τους σπορ προφυλακτήρες, συνοδεύει η νέα ανάρτηση με τα αμορτισέρ τεχνολογίας FSD που προσφέρει υψηλά επίπεδα πρόσφυσης. «Παρών» είναι και η νέα έκδοση 500 Star, αναβαθμίζοντας σε νέα επίπεδα την πολυτέλεια και τις δυνατότητες συνδεσιμότητας. Την παρουσία της οικογένειας 500 ολοκληρώνει το 500L.

Το Fiat Panda θα εκπροσωπήσει η έκδοση Panda CNG, η οποία χρησιμοποιώντας για την κίνηση της φυσικό αέριο, αποτελεί τη λύση για όσους αναζητούν τη μέγιστη οικονομία καυσίμου. Αντίστοιχα το Fiat Tipo, αποτελεί την επιλογή όσων αναζητούν ένα ευρύχωρο, αξιόπιστο και πλούσια εξοπλισμένο μοντέλο.

Alfa Romeo

Στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2019 τo κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά την Giulia Veloce, ένα μοντέλο που χάρη στον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 280 ίππων, το εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης Q4 και μια σειρά προηγμένων τεχνολογικών λύσεων, προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία οδήγησης στον χρήστη. Όσον αφορά στο SUV Stelvio, συνδυάζει την άνεση και τη χρηστικότητα.

Jeep

Το Renegade στη βάση της γκάμας συνδυάζει την ευελιξία ενός συμπαγούς SUV με τις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες, ενώ το Compass τον πολυτελή χαρακτήρα και τα υψηλά επίπεδα άνεσης και ασφάλειας. Τα αυτοκίνητα διατίθενται με πολλαπλές επιλογές κινητήρων και συστημάτων μετάδοσης στους δύο ή και στους τέσσερις τροχούς. Στο περίπτερο της Jeep βρίσκεται και το Cherokee, αλλά και το Wrangler.

Mopar

Θα παρουσιάσει την γκάμα αξεσουάρ της για τα μοντέλα του Ομίλου, καθώς και μια σειρά προνομιακών πακέτων συντήρησης. Παράλληλα ένα Jeep Wrangler εξοπλισμένο με αξεσουάρ της Jeep Performance θα δείξει πως υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές εξατομίκευσης.

FCA BANK

Κάνει πιο εύκολη την απόκτηση ενός νέου αυτοκινήτου. Τα μοντέλα της FCA είναι διαθέσιμα μέσω της FCA Bank με ιδιαίτερα προνομιακά προγράμματα χρηματοδότης όπως είναι το άτοκο πρόγραμμα που ισχύει για τη σειρά Fiat 500 και το Fiat Tipo, αλλά και το πρόγραμμα 4×4 της Jeep. Όλες οι λύσεις αυτοκίνησης που προσφέρονται από την FCA Bank, τώρα γίνονται ακόμα πιο προσιτές, καθώς μπορούν και παρέχονται μέσω διαδικασίας ηλεκτρονικής υπογραφής, εκμηδενίζοντας τον χρόνο αγοράς.

Πηγή: FCA Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα