Ξάνθη: Η «γερή» προκαταβολή που πήρε ο Τεννές

01:24 5/3/2021 - Πηγή: Sportime
Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και μετρ των ανόδων. Έχει το know how και γι’ αυτό τον προσέλαβε και η Ξάνθη παρά το πρόσφατο ανεπιτυχές πέρασμά του από τη Λαμία. Άλλη κατηγορία, βέβαια, άλλα κόλπα.

Δεν είναι κρυφό πως η Ξάνθη αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα projects του ελληνικού ποδοσφαίρου αυτή τη στιγμή. Με το μπάτζετ και την οργάνωση που έχει, όλα γίνονται. Πληρώνει

πολύ καλά και ο Μπάμπης Τεννές το κατάλαβε με το καλημέρα.

Η προκαταβολή που πήρε μοιάζει εξωπραγματική για τα δεδομένα των Ελλήνων προπονητών. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως για να κάνει το ταξίδι έως την Ξάνθη έγινε πλουσιότερος κατά ένα 15άρι. Δεν τα λες και λίγα αυτά τα χρήματα και ειδικά από ομάδα της Super League 2.

Κάτι λιγότερο από ένα 10άρικο φαίνεται ότι θα είναι το μηνιάτικό του και το βέβαιο είναι πως ο ίδιος θα βγει κερδισμένος από αυτή τη συμφωνία. Μένει να δούμε εάν θα πιάσουν τόπο και τα λεφτά που δόθηκαν στον έμπειρο τεχνικό. Μαζί με αυτά δόθηκε και η υπόσχεση πως θα έχει τις… ανέσεις του για ό,τι χρειαστεί έως το τέλος της σεζόν. Η πρεμιέρα δεν ήταν η καλύτερη δυνατή με το 0-0 κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας, αλλά υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος.

Το άρθρο Ξάνθη: Η «γερή» προκαταβολή που πήρε ο Τεννές εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα