Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός: Ψάχνει… αποδείξεις

Ο υπερόπτης Ολυμπιακός λίγο έλειψε να την πατήσει από τη Βουλιαγμένη στον Πειραιά. Τελικά, το γκολ του Γιάννη Φουντούλη του χάρισε τη νίκη με 10-9, με τους πρωταθλητές να κάνουν το 1-0.

Έτσι κράτησαν το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών και σήμερα στο κολυμβητήριο του Λαιμού (19:00, ΕΡΤ

Sports) οι πρωταθλητές Ευρώπης καλούνται να δείξουν πως αυτοί είναι το απόλυτο φαβορί και για τον φετινό τίτλο.

Όχι, πως αυτό αμφισβητείται, απλά η ομάδα της Βουλιαγμένης έδωσε άλλο χρώμα στον 1ο τελικό. Οι «μπέμπηδες» παρότι βρέθηκαν στο -4 στο ημίχρονο (7-3), αιφνιδίασαν τους «ερυθρόλευκους», τους έφεραν στα όριά τους. Όμως δεν έδειξαν το «μέταλλο» να «στριμώξουν» περισσότερο τον Ολυμπιακό. Το ζητούμενο είναι αν μπορούν σήμερα στην έδρα τους, να κοντράρουν μέχρι τέλους τον μεγάλο αντίπαλό τους.

«Θα εξαρτηθεί από την άμυνά μας και το ξεκίνημα στο παιχνίδι» είχε πει αμέσως μετά τον 1ο τελικό ο αρχηγός Χρήστος Αφρουδάκης. Ο Ολυμπιακός χειρότερος, από ό,τι είδαμε στο 2ο ημίχρονο του πρώτου τελικού, πολύ δύσκολα θα εμφανιστεί.

«Η Βουλιαγμένη κατέβηκε να παίξει τελικό της Α1, εμείς όχι. Πήραμε ένα καλό μάθημα», έλεγε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος. Ο Γιόσιπ Πάβιτς αναμένεται αυτή τη φορά να αρχίσει κάτω από την εστία του Ολυμπιακού, καθώς ο πρώην «μπέμπης» Μανώλης Ζερδεβάς είναι εκτός αποστολής.

The post Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός: Ψάχνει… αποδείξεις appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα