Βόλος: Ήρθε και συμφώνησε ο Γκουαροτσένα

Δυναμικά έχει μπει ο Βόλος στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου. Οι Θεσσαλοί έχουν ανακοινώσει ήδη τη μεταγραφή του Λιασίν Κανταμουρό και κλεισμένος θεωρείται και ο Βαγγέλης Οικονόμου.

Ο τρίτος που τα βρήκε σε όλα με τους «κυανέρυθρους» είναι ο Ίκερ Γκουαροτσένα. Πρόκειται για Ισπανό επιθετικό, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή όσο και στα πλάγια.

Στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Αθλέτικ Μπιλμπάο 92 φορές έχοντας 21 γκολ,

ενώ έχει παίξει ακόμη μεταξύ άλλων σε Τενερίφη και Μιραντές. Φέτος στο πρώτο εξάμηνο αγωνιζόταν στην πολωνική Πογκόν και είχε συμπαίκτη τον Σρνταν Σπιριντόνοβιτς, τον πρώην ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου.

Ο Γκουαροτσέα βρίσκεται ήδη στον Βόλο έχοντας λύσει το συμβόλαιό του με τους Πολωνούς. Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει συμφωνία και το μόνο που απομένει πλέον είναι η ανακοίνωση.

Κλείνει, λοιπόν, και αυτό το κενό και ο Βόλος στρέφεται στις επόμενες μεταγραφικές του κινήσεις. Η μία θα είναι δεδομένα στα χαφ. Αναζητείται ουσιαστικά εκείνος που θα καλύψει το κενό που αφήνει η αποχώρηση του Ατιγιάτ. Ας μην αποκλειστεί το να αποκτηθεί ένας ακόμη ποδοσφαιριστής μεσοεπιθετικά σε περίπτωση που βρεθεί κάτι αξιόλογο στην πορεία.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Βόλος: Ήρθε και συμφώνησε ο Γκουαροτσένα appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα