Βόλος: Έγινε υπέρβαση για τον Ορός

Μεταγραφή από το πάνω ράφι είναι αυτή που κάνει ο Βόλος με τον Νικολάς Ορός. Ο 27χρονος Αργεντινός μπήκε στο αεροπλάνο για την Ελλάδα.

Φρόντισε να… προϊδεάσει κιόλας με ανάρτησή του στα social media. Εκεί ενημέρωσε πως μπήκε στο αεροπλάνο και η μεταγραφή του έχει μπει στην τελική ευθεία. Ο Βόλος

με την απόκτησή του ευελπιστεί πως βρήκε τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο το ποσό που θα δαπανηθεί είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Από τα ταμεία θα βγουν 200.000+ ευρώ για τον Αργεντινό. Υπήρχε η διάθεση για έναν μεσοεπιθετικό να δοθούν τόσα χρήματα και ο Ορός είναι ο εκλεκτός. Με τη μορφή δανεισμού από τη Ράσινγκ Κλουμπ τον κάνουν δικό τους οι «κυανέρυθροι», ενώ λίγες μέρες πριν η «Ole» υποστήριζε πως στο deal έχει μπει και ρήτρα αγοράς για το 75% έναντι 750.000 ευρώ.

Σε εκείνο το δημοσίευμα αναφερόταν πως ενδιαφέρον έδειξε και ο ΠΑΟΚ, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά. Αντιθέτως, σε άλλη ομάδα από τους μεγάλους είχε προταθεί, χωρίς τελικά η περίπτωσή του να προκριθεί.

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Δικός του ο Ζβόνιμιρ Σάρλιγια

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Εκτός ΕΡΤ ο δημοσιογράφος που έκανε ρατσιστικό σχόλιο για τους Κορεάτες

Φωτιά στη Σταμάτα: Σε ύφεση η πυρκαγιά – Διάσπαρτες μικροεστίες

από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα