Βλάσσης Μπονάτσος: Το… φινάλε του «Απαράδεκτου» (vids)

Δεκαέξι χρόνια πριν και πιο συγκεκριμένα, ξημερώματα της 14ης Οκτωβρίου του 2004 ο Βλάσσης Μπονάτσος περνάει στην αιωνιότητα.

Η είδηση του θανάτου του σοκάρει όλη την Ελλάδα αφού ο Βλάσσης Μπονάτσος ήταν μόλις 55 ετών. Αιτία θανάτου; «Αποφρακτική οιδηματώδης λαρυγγίτιδα».

Ο γνωστός σε όλους «Βλασσάρας» γεννήθηκε στις 30 Νοεμβρίου του 1949, με καταγωγή από το Ξυλόκαστρο Κορινθίας. Ο πατέρας του ήταν δικαστικός και η μητέρα του καθηγήτρια πιάνου. Είχε έναν μεγαλύτερο αδελφό, τον

Τάκη Μπονάτσο, ο οποίος γεννήθηκε το 1944.

Στα εφηβικά του χρόνια δημιούργησε το μουσικό συγκρότημα “loubok”. Λίγα χρόνια αργότερα φεύγει με προορισμό το Λονδίνο όπου και θα πραγματοποιήσει τις σπουδές του πάνω στην υποκριτική. Από το 1969 μέχρι και το 1972 ήταν μέλος του θρυλικού ροκ συγκροτήματος «Πελόμα Μποκιού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ατζέντα της ημέρας (14/10)

Για πολλά χρόνια κυριαρχούσε το ερώτημα από που προήλθε το όνομα του συγκροτήματος. Ωστόσο αργότερα αποκαλύφθηκε ότι επρόκειτο για τα αρχικά των επιθέτων των καλλιτεχνών που το αποτελούσαν. Νίκος ΔαΠΕρης, Νίκος ΛΟγοθέτης, Τάκης ΜΑρινάκης, Βλάσης ΜΠΟνάτσος, Γιάννης ΚΙΟΥρκτσόγλου.

Σταθμός στη θεατρική καριέρα του Βλάση Μπονάτσου ήταν η ερμηνεία του στο μιούζικαλ «Εβίτα», όπου στο πλευρό της τότε συντρόφου του Αλίκης Βουγιουκλάκη, υποδύθηκε τον Τσε Γκεβάρα.

Μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές του επιτυχίες ήταν «Οι Απαράδεκτοι», μαζί με τον Γιάννη Μπέζο, τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τη Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Ακόμη, ήταν ο πρώτος Έλληνας που παρουσίασε τηλεοπτικές φάρσες σε επώνυμους, ανοίγοντας το δρόμο σ’ ένα πολύ δημοφιλές είδος ψυχαγωγικής εκπομπής ενώ ασχολήθηκε, ακόμα, με τηλεπαιχνίδια και τηλεοπτικά σόου.

Ο Βλάσης Μπονάτσος ήταν παντρεμένος με τη Μάρθα Κουτουμάνου, κόρη της Ζωής Λάσκαρη, και είχε μία κόρη, τη Ζένια.



Το άρθρο Βλάσσης Μπονάτσος: Το… φινάλε του «Απαράδεκτου» (vids) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα