Βάρη: Καρέ-καρέ οι στιγμές της διπλής μαφιόζικης εκτέλεσης (vid)

Οι φωτογραφίες είναι από κάμερα ασφαλείας καταστήματος κοντά στην ταβέρνα στη Βάρη και δείχνουν τους τέσσερις εκτελεστές πριν και μετά τη διπλή μαφιόζικη εκτέλεση.

Στις φωτογραφίες ντοκουμέντο, που παρουσιάζονται στο Open, διακρίνονται οι τέσσερις σωματώδεις άνδρες να βρίσκονται στην οδό Κεφαλληνίας στη Βάρη.

Με αργά βήματα κατευθύνονται προς την ταβέρνα όπου τρώνε αμέριμνα τα θύματα με τις οικογένειες τους.

Οι κινήσεις τους δείχνουν απολυτό επαγγελματισμό και προσήλωση στον στόχο τους. Φορούν στρατιωτικά παντελόνια και μαύρα κοντά μπουφάν

ενώ έχουν και καπέλα. Αδιαφορούν για το γεγονός ότι στο σημείο υπάρχουν κάμερες ασφαλείας που τους καταγράφουν.

Η ομάδα των τεσσάρων μέσα σε λίγο χρόνο καλύπτει την απόσταση και φτάνει στην ταβέρνα. Μπαίνουν μέσα και χωρίς να διστάσουν με 24 σφαίρες εκτελούν τους δυο καταζητούμενους της Ιντερπόλ που συνδέονται με το οργανωμένο έγκλημα της Σερβίας.

Η εκτέλεση έγινε μπροστά στα μάτια των παιδιών αλλά και των συζύγων των θυμάτων. Στην ταβέρνα επικράτησε πανικός και οι πελάτες τρομοκρατημένοι κρύφτηκαν κάτω από τα τραπέζια. Οι δράστες αμέσως μετά έγιναν καπνός.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, κουβέντα δεν πήραν οι Αρχές από τις συζύγους των δύο ανδρών που δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ σε ταβέρνα στη Βάρη, το απόγευμα της Κυριακής.

Οι δύο γυναίκες, σύμφωνα με τον Ant1, όχι μόνο δε δίνουν στοιχεία για το ποιοι μπορεί να βρίσκονται πίσω από τη διπλή μαφιόζικη επίθεση, αλλά έφτασαν σε σημείο να πουν ότι δε θυμούνται πού έμεναν οι άνδρες τους στην Αθήνα, όπου ζούσαν τους τελευταίους τουλάχιστον οκτώ μήνες.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Βάρη: Καρέ-καρέ οι στιγμές της διπλής μαφιόζικης εκτέλεσης (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα