Τζάκρη: Επίθεση με μολότοφ στο σπίτι της στα Γιαννιτσά

Επίθεση στο σπίτι της βουλευτού Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρας Τζάκρη, σημειώθηκε προ ολίγου, όπως ενημέρωσε ο αν. υπουργός Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάμελλος την ολομέλεια της Βουλής.

Ο κ. Φάμελλος, αφού καταδίκασε εκ μέρους της κυβέρνησης, απερίφραστα τα γεγονότα, κάλεσε την Νέα Δημοκρατία

να πάρει θέση και όλες τις πολιτικές δυνάμεις να προβούν σε δηλώσεις καταδίκης.

Στο θέμα αυτό αναφέρθηκε και ο πρωθυπουργός ο οποίος με δύο αναρτήσεις στο Twitter κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τα κόμματα της αντιπολίτευσης να καταδικάσουν την επίθεση χωρίς μισόλογα. Το αυγό του φιδιού έχει σπάσει έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Στην αρχή ήταν η στοχοποίηση βουλευτών με απειλητικά μηνύματα. Μετά με αφίσες. Ακολούθησαν τα τάγματα εφόδου στο κοινοβούλιο. Για να καταλήξουμε στους εμπρησμούς σπιτιών των βουλευτών. Όσοι κάνουν πως δε βλέπουν, δεν ακούνε, δεν καταλαβαίνουν φέρουν τεράστια ευθύνη.

Το αυγό του φιδιού έχει σπάσει και απειλεί τη Δημοκρατία μας. Το ελάχιστο που αναμένω από τον Κ. Μητσοτάκη & όλα τα κόμματα είναι αυτή τη φορά να καταδικάσουν χωρίς μισόλογα.Να ξέρουν όλοι: Η απόπειρα εκφοβισμού δε θα περάσει. Η Δημοκρατία στο τόπο μας είναι δυνατή και θα νικήσει» έγραψε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός

Δείτε τις αναρτήσεις του:

Το αυγό του φιδιού έχει σπάσει και απειλεί τη Δημοκρατία μας. Το ελάχιστο που αναμένω από τον Κ. Μητσοτάκη & όλα τα κόμματα είναι αυτή τη φορά να καταδικάσουν χωρίς μισόλογα.Να ξέρουν όλοι: Η απόπειρα εκφοβισμού δε θα περάσει. Η Δημοκρατία στο τόπο μας είναι δυνατή και θα νικήσει

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) January 23, 2019

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Κλειστά τα σχολεία σε όλη τη χώρα την Τετάρτη (30/01)

Survivor: Ανακοινώθηκαν επίσημα οι 12 παίκτες (pics)

The post Τζάκρη: Επίθεση με μολότοφ στο σπίτι της στα Γιαννιτσά appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα