Τσακαλώτος: «Ο ΠΑΟΚ είναι σαν τον ΣΥΡΙΖΑ»

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έκανε μία περίεργη σύγκριση. Πολιτική και ποδόσφαιρο. Και δύο πράγματα που ενστερνίζεται και ταυτίζεται.

Ο ΠΑΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ΠΑΟΚ.

«Είναι σαν τον ΣΥΡΙΖΑ ο ΠΑΟΚ. Καταλαβαίνει

ότι υπάρχει θετική ενέργεια, πηγαίνει μπροστά και πού και πού θα πρέπει να γίνουν αναγκαίες οπισθοχωρήσεις προτού γίνει η ανασύνταξη και η δεύτερη και τρίτη επέλαση. Άρα, νομίζω, είναι σε κοινή πορεία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός Οικονομικών στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM».

Ερωτηθείς για το αποτύπωμα που έχει αφήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση, αλλά και τη στρατηγική που θα ακολουθήσει πλέον από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Τσακαλώτος σημείωσε: «Νομίζω ότι όταν ο κόσμος δει τη Νέα Δημοκρατία και το έργο της, τα αποτυπώματα που αφήσαμε θα αρχίσουν να μετράνε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Σαββίδης-Αυγενάκης: Το καυστικό σχόλιο του Δούκα

Παίρνει καιρό αυτό, αλλά ο ελληνικός λαός νομίζω πως θα καταλάβει ότι τελικά αφήσαμε πολλά θετικά αποτυπώματα. Και πάνω σ’ αυτά εμείς θα μελετήσουμε και θα σχεδιάσουμε και το νέο πρόγραμμά μας, αλλά και τις αντιστάσεις που χρειάζεται, γιατί γίνονται φοβερά πράγματα στην αγορά εργασίας.

Πραγματικά, δεν μπορεί να υπάρχει μια στρατηγική που να βασίζεται στο μπετόν και στα μηδενικά δικαιώματα». «Ό,τι έχει γίνει τους τελευταίους δύο μήνες είναι πάνω σε αυτά που χτίσαμε εμείς», τόνισε ο τομεάρχης Οικονομικών.

«Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Σταϊκούρας μας παρουσιάζουν τα οικονομικά στοιχεία των δύο τελευταίων μηνών ως μεγάλο επίτευγμα της κυβέρνησης. Θα πρέπει να έχουν κάποια σεμνότητα, διότι είναι προφανές, όχι μόνο σε κάθε οικονομολόγο αλλά σε κάθε πολίτη, πως ό,τι έχει γίνει τους τελευταίους δύο μήνες είναι πάνω σε αυτά που χτίσαμε εμείς […] Δεν μπορεί κάποιος να πιστέψει ότι ξαφνικά ήρθε η Νέα Δημοκρατία και αυξήθηκαν διά μαγείας τα έσοδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσακαλώτος.

Κάνε follow το Sportime στο Instagram και like στο Facebook

The post Τσακαλώτος: «Ο ΠΑΟΚ είναι σαν τον ΣΥΡΙΖΑ» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα