Τραγικό: Παίκτρια του Big Brother βιάστηκε στο σπίτι και η παραγωγή της έδειξε το βίντεο!

Το τι είναι ικανά να κάνουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί για την τηλεθέαση το γνωρίζουμε όλοι. Αυτή τη φορά όμως ένα κανάλι ξεπέρασε κάθε όριο στο ισπανικό Big Brother.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά διαγωνιζόμενος φέρεται να βίασε συμπαίκτρια του με την παραγωγή όμως να μην επεμβαίνει προκειμένου να βοηθήσει την κοπέλα. Και όχι μόνο αυτό αλλά οι ιθύνοντες του καναλιού φρόντισαν πρώτα  να εξασφαλίσουν κάποια πλάνα και επιπλέον έδειξαν το βίντεο στο θύμα!

GNTM: Αυτή προηγείται στην βαθμολογία του τελικού (vid)

Συγκεκριμένα η Καρλότα Πράντο βρέθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας, με την παραγωγή του Big Brother της βάζει να παρακολουθήσει το επίμαχο βίντεο με τον βιασμό της! Η κοπέλα ήταν αναίσθητη από το ποτό την ώρα του περιστατικού από το ποτό, ενώ όταν είδε το βίντεο δεν είχε δίπλα της κάποιον ψυχολογό.

«Σε παρακαλώ, Μεγάλε, σταμάτα» ακούγεται η Πράντο να λέει κλαίγοντας, με το βίντεο να εξακολουθεί να παίζει. Από την πλευρά του ο «Μεγάλος Αδερφός» της λέει ψυχρά: «Νομίζουμε ότι πρέπει να το δεις αυτό Καρλότα».

Να σημειώσουμε ότι η σκηνή δεν παίχτηκε ποτέ στον «αέρα», ωστόσο κάποιος το διέρρευσε στον ισπανικό Τύπο αυτή την εβδομάδα. Προφανώς από την παραγωγή του παιχνιδιού προκειμένου να γίνει «θέμα» και τα νούμερα τηλεθέασης να ανεβούν.

Έως ότου η Καρλότα κληθεί να μπει στο δωμάτιο επικοινωνίας δεν είχε ιδέα τι είχε συμβεί το προηγούμενο βράδυ. Ο Χοσέ Μαρία Λόπες (ο «δράστης») την έβαλε να ξαπλώσει, με τους δυο τους να έχουν αρχίσει μια ερωτική σχέση.

Στο βίντεο του βιασμού, η κοπέλα λέει «όχι, δεν μπορώ» στον Λόπες αλλά μετά βρίσκονται στο κρεβάτι, μέχρι λεπτά αργότερα να ακουστεί από τα μεγάφωνα η παραγωγή να του ζητά να σταματήσει.

Μετά την αποκάλυψη του περιστατικού στο ισπανικό ριάλιτι, πολλές εταιρείες απέσυραν τις διαφημίσεις τους κατά τη διάρκεια του σόου

Από την πλευρά της η Endemol, η εταιρεία παραγωγής, παραδέχθηκε σε ανακοίνωσή της, ότι η απόφαση να δείξουν το επίμαχο βίντεο στη δεσποινίδα Πράντο, χωρίς την παρουσία ψυχολόγου ή άλλου προσώπου, ήταν λάθος.

Επιπλέον ανακοίνωσε ότι έδιωξαν από το Big Brother τον Λόπες και η Πράντο λαμβάνει ψυχολογική υποστήριξη.

#CarlotaNestPasSeule1D #CarlotaIsnotAlone1D #CarlotaIstNichtAllein1D #CarlotaNoEstasSola1D #SomosLaAudiencia1D
What does the world think of the case of CarlotaPrado?A young woman of 23years was raped in the contest of BigBrother ofSpain,was not avoided and was recorded by the TV pic.twitter.com/BBT5cclUxI

— LilithCarlotaNoEstasSolaCotónida (@LilithMujer10) 1 Δεκεμβρίου 2019

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Τραγικό: Παίκτρια του Big Brother βιάστηκε στο σπίτι και η παραγωγή της έδειξε το βίντεο! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα