Τραμπ: «Τρελάθηκε» με ασιάτισσα δημοσιογράφο και την…έκανε! (video)

«Να κάνεις αυτήν την ερώτηση στην Κίνα», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ στη ρεπόρτερ του CBS – Λογομαχία και με τη ρεπόρτερ του CNN, την οποία δεν άφησε να κάνει ερώτηση!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η συμπεριφορά του Ντόναλντ Τραμπ προκαλεί αντιδράσεις και πιθανόν να μην είναι η τελευταία. Η αμηχανία του Ρεπουμπλικανού προέδρου για τους 80.000 και πλέον νεκρούς Αμερικανούς από την πανδημία του νέου κορωνοϊού, αποδείχθηκε για πολλοστή φορά στην συνέντευξη Τύπου, όταν ο πρόεδρος

των ΗΠΑ διέκοψε τη διαδικασία και αποχώρησε από το βήμα, μετά από «δύσκολη» ερώτηση που δέχθηκε και λογομαχία με ασιατικής καταγωγής γυναίκα δημοσιογράφο.

Η συνέντευξη Τύπου διακόπηκε ξαφνικά όταν ο Ντόναλντ Τραμπ δέχθηκε ερώτημα αναφορικά με τις κατηγορίες του Αμερικανού προέδρου κατά της Κίνας, για την πανδημία, λέγοντας στη δημοσιογράφο από την Ασία ότι πρέπει να ρωτήσει την Κίνα για τον παγκόσμιο αριθμό θανάτων. Η Weijia Jiang, από το CBS, πίεσε τον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο να δώσει μία εξήγηση για την οπτική μέσα από την οποία αντιμετωπίζει την πανδημία, για να πάρει την απάντηση «πήγαινε ρώτησε το ίδιο πράγμα την Κίνα».

Το άρθρο Τραμπ: «Τρελάθηκε» με ασιάτισσα δημοσιογράφο και την…έκανε! (video) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα