Τουρκία: Το νέο σποτ του τουρκικού ΕΟΤ δεν έχει τίποτα μουσουλμανικό

Τουρκία: Το νέο σποτ του τουρκικού ΕΟΤ δεν έχει τίποτα μουσουλμανικό – Ότι πολεμάει ο Ερντογάν βρίσκεται σε αυτό το βίντεο.

Το νέο φιλμ του τουρκικού ΕΟΤ, για την τουριστική προβολή της Κωνσταντινούπολης, δεν έχει κανένα μουσουλμανικό στοιχείο ενώ διαθέτει σκηνές από όλα εκείνα που «πολεμάει» τα τελευταία χρόνια ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αναφορικά με τον δυτικο τρόπο ζωής.

Το

βίντεο κλιπ δείχνει νέους να χορεύουν, να πίνουν, να τρώνε και να διασκεδάζουν με μουσική υπόκρουση το τραγούδι «Yukadans» των Ayyuka, οι οποίοι χρησιμοποιούν στοιχεία της δεκαετίας του 70 στην μουσική τους.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που κατηγορούν την τουρκική κυβέρνηση για υποκρισία, αφού όπως υποστηρίζουν θέλει να περάσει μία διαφορετική εικόνα της Τουρκίας από την πραγματικότητα, με στόχο να προσεγγίσει τουρίστες από την Δύση.

Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας, Mehmet Nuri Ersoy μοιράστηκε τη νέα διαφημιστική καμπάντια για την Κωνσταντινούπολη στον λογαριασμό του στο Twitter.

Η ταινία, διάρκειας ενός λεπτού, περιλαμβάνει εικόνες από ιστορικές και τουριστικές περιοχές της Πόλης.

Turkey’s desperate attempts to draw Western tourists. Note the implausible absence of anything/anyone Muslim and the hypocritical instrumentalization of everything secular which Erdogan has been systematically attacking – ballet, alcohol consumption, music, dance and, yes, women. https://t.co/WYMet0xc8z

— Dilek Kurban (@DilekKurban13) July 28, 2021

Διαβάστε επίσης:

Φρεγάτες: Οι Έλληνες ξέρουν πως δεν μπορούμε να δώσουμε τώρα τις Μ λένε οι Ολλανδοί – Μόνο τις Sigma

Φρεγάτες: Η ολλανδική Damen θα εξοπλίσει τις ισπανικές F110 που απέκλεισε η Αθήνα

Rafale: Δεν αλλάζει τίποτα με λίγα αεροπλάνα λέει ο Ακάρ – Αλλάζει και παραλλάζει του απαντούν οι Τούρκοι!

Τουρκία: Το νέο σποτ του τουρκικού ΕΟΤ δεν έχει τίποτα μουσουλμανικό

από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα