Τότεναμ – Τσέλσι 1-1: Πρόκριση στα πέναλτι τα «σπιρούνια»

Με το Τότεναμ – Τσέλσι ξεκίνησε ο 4ος γύρος του League Cup. Ντέρμπι με τα όλα του το συγκεκριμένο. Έως τα πέναλτι έφτασαν οι δύο ομάδες για να κριθεί η πρόκριση με τους γηπεδούχους τελικά να πανηγυρίζουν.

Τέτοια παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες πολλές φορές και αυτό συνέβη και τώρα. Τότεναμ και Τσέλσι ξεκίνησαν το ματς κλειστά, πρόσεχαν τα μετόπισθεν, αλλά στο 19′ ο Βέρνερ

με πολύ καλό τελείωμα έκανε το 0-1 και άνοιξε ταυτόχρονα λογαριασμό με τους «μπλε».

Κάπως έτσι οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έως τότε είχαν κάτσει πίσω και περίμεναν την Τσέλσι, βγήκαν από το καβούκι τους. Είχαν μία καλή στιγμή με τον Λαμέλα, προσπάθησαν να ισοφαρίσουν πριν το ημίχρονο, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Ζοζέ Μουρίνιο πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων, έψαξαν το γκολ και είχαν μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Ρεγκιλόν. Από δική του πάσα τελικά ισοφάρισε στο 84′ ο Λαμέλα και το ματς πήγε στα πέναλτι. Εκεί όλοι όσοι εκτέλεσαν ήταν εύστοχοι με εξαίρεση τον τελευταίο Μάουντ. Έτσι η Τότεναμ πέρασε στην επόμενη φάση.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Οριέ, Αλντερβάιρελντ, Τανγκάνγκα (70′ Κέιν), Ντάιερ, Ρεγκιλόν, Σισοκό, Εντομπελέ, Ζέντσον Φερνάντες (63′ Χόιμπιεργκ), Λαμέλα, Μπεργκβάιν (76′ Λούκας Μόουρα).

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Αθπιλικουέτα, Ζουμά, Τόμορι, Τσίλγουελ (66′ Έμερσον), Κόβασιτς (70′ Καντέ), Ζορζίνιο, Μάουντ, Χάντσον-Οντόι, Βέρνερ, Ζιρού (76′ Έιμπραχαμ).

League Cup – Τα αποτελέσματα του 4ου γύρου

Τρίτη (29/9)

Τότεναμ – Τσέλσι 1-1 (84′ Λαμέλα 19′ Βέρνερ)

Τετάρτη (30/9)

Νιούπορτ – Νιούκαστλ
Μπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι
Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Έβερτον – Γουέσ Χαμ

Πέμπτη (1/10)

Μπρέντφορντ – Φούλαμ
Άστον Βίλα – Στόουκ
Λίβερπουλ – Άρσεναλ

Το άρθρο Τότεναμ – Τσέλσι 1-1: Πρόκριση στα πέναλτι τα «σπιρούνια» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα