Τότεναμ – Ολυμπιακός: Big… red time

Το… φεγγάρι δεν είναι καλό για τον Ολυμπιακό, ειδικά μετά την ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη, απέναντι στον Πανιώνιο. Αλλά οφείλει να βγάλει αντίδραση στο Λονδίνο απέναντι στην Τότεναμ, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Αρχικά για να φτιάξει την ψυχολογία του εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Κατά δεύτερον για να δείξουν οι παίκτες πως δεν είναι πρόθυμοι να «χαλάσουν» ό,τι με κόπο «χτίζουν» από την αρχή της σεζόν.

Βαθμοθηρικά, αν ο Ολυμπιακός κάνει το μπαμ και πάρει τη νίκη, διατηρεί ελπίδες για την 2η θέση, αρκεί να νικήσει την τελευταία αγωνιστική και τον Ερυθρό Αστέρα και ηττηθεί η Τότεναμ από την Μπάγερν. Το ρεαλιστικό σενάριο κάνει λόγο για την 3η θέση, που οδηγεί στο Europa League. Την οποία θα «παίξει» με τον Ερυθρό Αστέρα την τελευταία αγωνιστική.

Αρκεί οι Σέρβοι να μην κάνουν το δικό τους μπαμ απόψε απέναντι στην Μπάγερν, ματς το οποίο ο Ολυμπιακός επίσης θα έχει το νου του. Σε ό,τι αφορά τη «μάχη» με την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, υπάρχουν θέματα.

Η ευρωπαϊκή «μάχη» του Ολυμπιακού στο Λονδίνο. ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ! / Olympiacos’ #UCL “battle” in London. LET’S DO THIS!
#Olympiacos #THFCOLY #THFC #Tottenham #Legend #Football #England #London pic.twitter.com/YN2eTYG4Gd

Olympiacos FC (@olympiacosfc) 26 Νοεμβρίου 2019

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Μαρτίνς: «Ντόπες» ψυχολογίας στο Λονδίνο

Ο Πέδρο Μαρτίνς είπε πως δεν ξέρει τι θα κάνει ο «special one» συνάδελφος του, με δεδομένο πως βρίσκεται λίγες μέρες στην ομάδα και είχαν ένα ματς να τον μελετήσουν. Αλλά υπογράμμισε πως ο Μουρίνιο, έχει και λίγες μέρες για να προετοιμάσει την Τότεναμ. Όσο για τον ίδιο, έχει έτοιμα τα πλάνα του. Και αναμένεται να αποκαλύψει σήμερα οριστικά στους παίκτες του.

Σε αυτά φέρεται να έχουν θέση ο Ελ Αραμπί για την επίθεση και ο Μασούρας για αριστερό εξτρέμ. Φυσικά «μέσα» είναι σίγουρα ο Ποντένσε. Σε ένα σχήμα 4-3-3, αναμένεται να πάει ο τεχνικός του Ολυμπιακούμ βάζοντας εκ νέου μαζί τους Μπουχαλάκη, Καμαρά, Γκιλιέρμε. Ο τελευταίος έχει μεγάλες πιθανότητες, αλλιώς δεν αποκλείεται να παίξει ο Μπενζιά. Στην άμυνα προβάδισμα έχουν οι Τσιμίκας, Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά.

Κατά τα άλλα υπάρχει ο παράγοντας Ματιέ Βαλμπουενά. Που είναι απόλυτα έτοιμος. Δεν αποκλείεται να γίνει κάποια έκπληξη να ξεκινήσει,στα άκρα, αλλά δεν συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες.

Jose’s first home game.

Qualification to be secured.

Another big European night ahead at Tottenham Hotspur Stadium. Let’s get the job done! #UCL #COYS pic.twitter.com/45KWnAF5Bg

Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) 26 Νοεμβρίου 2019

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Τότεναμ – Ολυμπιακός: Big… red time appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα