Τώρα ναι, ο Μπονατίνι είναι η ιδανική επιλογή!

Οπως σας ενημέρωσε πρώτο το Sportime, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού και ρήτρα αγοράς τον Λέο Μπονατίνι από τη Γουλβς.

Πριν το ματς στην Τρίπολη δεν ήμουν τόσο σίγουρη ότι ο Βραζιλιάνος ήταν η κατάλληλη λύση αυτή τη χρονική περίοδο για την αντικατάσταση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ομως τώρα, είμαι.

Ο Τσούμπα Ακπόμ, έδειξε ότι είναι πανέτοιμος να προσφέρει στην ομάδα του Λουτσέσκου και θέλει

δίπλα του έναν παίκτη, με τον οποίο θα κονταροχτυπηθούν για τη θέση «9» και όχι κάποιον, που θα τον αφήσει αύριο κιόλας στον πάγκο, λόγω ονόματος…

Ο Μάρκους Μπεργκ πιθανώς να έκανε ακριβώς αυτό, εάν οι Θεσσαλονικείς κατέληγαν στην περίπτωσή του. Εάν ο ΠΑΟΚ αποκτούσε τον Σουηδό, ο Ακπόμ ίσως παραγκωνιζόταν για χάρη του «μπαρουτοκαπνισμένου» άσου της Αλ Αΐν.

Ομως ο Αγγλος επιθετικός με την εμφάνισή του στο «Θ.Κολοκοτρώνης», συνέβαλλε τα μέγιστα στη νίκη του ΠΑΟΚ και φέρνει τον Μπονατίνι στην Τούμπα. Εναν ποδοσφαιριστή με κίνητρο, στα 24 του χρόνια, που πρέπει να αποδείξει για να δώσει ακόμη μεγαλύτερη προοπτική στην καριέρα του και φυσικά για να κερδίσει μία θέση στην ενδεκάδα. Ιδανική λύση για τον Δικέφαλο αυτή τη στιγμή.

Το διπλό στην Τρίπολη, είναι η αλήθεια πως έλυσε τα χέρια των «ασπρόμαυρων», οι οποίοι έχουν την ευχέρεια να κινηθούν πολύ πιο ορθολογικά στο μεταγραφικό παζάρι. Ο Μπεργκ μπορεί να ήταν μία σίγουρη λύση όμως ο Δικέφαλος θα έπρεπε να του δώσει συμβόλαιο μέχρι τα 35 του ώστε να τον πείσει να φορέσει τα ασπρόμαυρα. Πέρα από την ηλικία και το οικονομικό σκέλος θα «μπλόκαρε» τις υπόλοιπες μεταγραφές.

Τώρα, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ θα ρίξουν τα λεφτά στη μεταγραφή του χαφ. Αυτή είναι η απόφαση και κατά τη γνώμη θα πράξουν ορθά. Σε αυτή τη θέση «πονάει» περισσότερο από κάθε άλλη ο Δικέφαλος και αυτό είναι εμφανές.

Οπως είχα αναφέρει δέκα ημέρες νωρίτερα, αυτή είναι η μεταγραφή με την οποία οι Θεσσαλονικείς θα «κλειδώσουν» τον τίτλο.

Τα εκατομμύρια του Πρίγιοβιτς διευκολύνουν το έργο των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και μένει να φανεί ποιος θα είναι ο παίκτης, που θα συμπληρώσει την τριάδα των Μαουρίσιο-Κάνιας-Σάχοφ στον άξονα του Δικεφάλου…

Αποκλειστικό: Ανακοινώνει Μπονατίνι ο ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: Ο αρχηγός το πήρε πάνω του, ξανά!

The post Τώρα ναι, ο Μπονατίνι είναι η ιδανική επιλογή! appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα