Το σουβλάκι «ένωσε» Αρειανό και ΠΑΟΚτζή στην Κολομβία! (vid)

10:35 9/2/2020 - Πηγή: Sportime

Τον λένε Πέτρο Γκρίλη και είναι φανατικός ΠΑΟΚτζής, τον λένε Γιώργο Σιταρά και είναι φανατικός Αρειανός. Και όμως, οι δυο τους έγιναν, όχι απλά καλοί φίλοι, αλλά και συνέταιροι. Πιο συγκεκριμένα τους «ένωσε» το… σουβλάκι!

Ο Πέτρος και ο Γιώργος κατάφεραν να γίνουν πετυχημένοι επιχειρηματίες, όχι στη Θεσσαλονίκη ή σε κάποια περιοχή της Ελλάδας, αλλά στην μακρινή Κολομβία!

Αρχιά άνοιξαν ένα εστιατόριο μαζί στην πόλη Καρταχένα,

το οποίο… έσκισε, καθώς έκανε τους Κολομβιανούς να λατρέψουν το ελληνικό πιτόγυρο και το τζατζίκι.

Στη συνέχεια οι δυο τους χώρισαν επαγγελματικά, με τον ΠΑΟΚτζή Γιώργο να ανοίγει το δικό του μαγαζί στην Σάντα Μάρτα και τον Αρειανό Γιώργο να δραστηριοποιείται στην Μπογκοτά.

Βεβαίως η επιχειρηματική επιτυχία τους συνεχίστηκε, ενώ οι δυο τους παραμένουν καλοί φίλοι, έστω και από απόσταση.

Φυσικά προσπαθούν να περάσουν την ιδέα του ΠΑΟΚ και του Άρη στους Κολομβιανούς, φορώντας συνεχώς μπλούζες της ομάδας τους, ενώ παράλληλα έχουν κάνει τις γυναίκες τους (και οι δυο Κολομβιανές) φανατικές!

Το σύνθημα του Πέτρου είναι «νιώθετε ασπρόμαυρα, ζήστε τον ΠΑΟΚ!», ενώ από την πλευρά του ο Γιώργος έχει το «Άρης θρησκεία, κιτρινόμαυρη Κολομβία»!

Μάλιστα το μεγάλο όνειρο του Πέτρου είναι να «…πάρω τον Γιώργο και να πάμε μαζί να ανοίξουμε το γήπεδο, είτε την Τούμπα, είτε το Χαριλάου. Να καταλάβουν οι φίλαθλοι οτι αυτή η αντιπαλότητα πρέπει να σταματήσει».

Οι δύο φίλοι μιλάνε για την ωραία ζωή στην Κολομβία και το πώς πήραν τη μεγάλη απόφαση από τη Θεσσαλονίκη να μεταναστεύσουν στην μακρινή αυτή χώρα και να ανοίξουν εστιατόρια.

Παράλληλα μιλάνε με μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα και το πόσο περήφανοι αισθάνονται ως Έλληνες. Κάτι το οποίο αντιλήφθηκαν καλύτερα τώρα που βρίσκονται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την πατρίδα. Παραδέχονται οτι οι Έλληνες δεν εκτιμούν τη χώρα τους όταν ζουν σε αυτή και καταλαβαίνουν την αξία της τώρα που είναι εκτός.

Απολαύστο το εξαιρετικό θέμα του «Greek Reporter» παρακάτω:

The post Το σουβλάκι «ένωσε» Αρειανό και ΠΑΟΚτζή στην Κολομβία! (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα