Το Λαύριο «έπιασε» τη Νήαρ Ηστ στις νίκες

Το Λαύριο έχει εντυπωσιάσει την φετινή σεζόν και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της Basket League και ξεπέρασε τη Νήαρ Ηστ στη λίστα με τις περισσότερες νίκες στην κανονική περίοδο.

Η εντυπωσιακή πορεία του Λαυρίου Megabolt συνεχίζεται και η χθεσινή νίκη επί του Πανιωνίου Su Casa, πέραν του ότι το “εκτόξευσε” στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, είχε και στατιστική αξία. Ήταν η 46η στην ιστορία του στην ΕΚΟ

Basket League και με αυτήν “έπιασε” τη Νήαρ Ηστ στην 23η θέση της λίστας των ομάδων με τις περισσότερες νίκες κανονικής περιόδου.

Το Λαύριο Megabolt μάλιστα χρειάστηκε 19 παιχνίδια λιγότερα από εκείνα της ομάδας της Νήαρ Ηστ. Έφτασε τις 46 νίκες κανονικής περιόδου σε 111 ματς ενώ η Νήαρ Ηστ είχε 46 νίκες σε 130 παιχνίδια αυτής της φάσης του Πρωταθλήματος.

Λαύριο: Κατά τα άλλα…

*Ο Γιάννης Κουζέλογλου είναι από χθες 4ος στη λίστα των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές Πρωταθλήματος με την ομάδα της λαυρεωτικής. Έφτασε τα 61 και ξεπέρασε κατά ένα τον πρώην αρχηγό και νυν ασίσταντ κόουτς της, Σάκη Γιαννακόπουλο.

*Ο Βασίλης Μουράτος είχε 6/8 βολές και με αυτές έφτασε τις 100 εύστοχες σε 76 συμμετοχές στην ΕΚΟ Basket League. Ο διεθνής γκαρντ έχει συνολικά 100/140 βολές (71,42%).

*“100άρης” έγινε και ο Πέτρος Γερομιχαλός. Με τα πέντε αμυντικά ριμπάουντ που είχε χθες, ξεπέρασε τα 100 σε 80 ματς στην κατηγορία.

*Το παιχνίδι του “Σοφία Μπεφόν” ήταν το 50ό του Σαράντη Μαστρογιαννόπουλου στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα στο οποίο έκανε ντεμπούτο πριν 5,5 περίπου χρόνια. Ήταν στις 8 Μαίου 2014 (Απόλλων Π.-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 67-82).

Από την πλευρά του Πανιωνίου Su Casa…

*Η 48η εμφάνιση του Γιώργου Καμπερίδη στην κατηγορία ήταν και η καλύτερη του. Σημείωσε νέο ρεκόρ καριέρας με 16 πόντους -είχε 12 στο ματς της 8ης αγωνιστικής του περσινού Πρωταθλήµατος κόντρα στον Κολοσσό H Hotels- και ισοφάρισε εκείνο των ριμπάουντ έχοντας έξι -τόσα είχε στην 4η αγωνιστική κόντρα στο Ρέθυμνο Cretan Kings. Με αυτούς τους 16 πόντους μάλιστα ο 20χρονος παίκτης των “κυανέρυθρων” ξεπέρασε τους 100 πόντους στην κατηγορία.

*Σε διπλό ατομικό επίτευγμα έφτασε ο Δημήτρης Βεργίνης. Με τους οχτώ πόντους που σημείωσε, ξεπέρασε τους 1.700 σε 269 συμμετοχές στην ΕΚΟ Basket League. Παράλληλα με το μοναδικό δίποντο του, έφτασε τα 300 εύστοχα στην κατηγορία. Μετράει πλέον 300/767 (39,11%).

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Το Λαύριο «έπιασε» τη Νήαρ Ηστστις νίκες appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα