Τι κράτησε τον Μπράνκο στον ΠΑΟΚ, μέχρι… να φύγει!

Δυσκολεύομαι να καταλάβω τι συμβαίνει στον πλανήτη ΠΑΟΚ. Αφορμή η παραμονή του Μάριο Μπράνκο.

Αυτού ντε που από το καλοκαίρι είχε θέσει εαυτόν στη διάθεση της διοίκησης, ζητώντας επανατοποθέτηση των όρων της συνεργασίας. Αυτόν που μπορεί να χρεώθηκε τον Φερέιρα, αλλά οι παροικούντες των διοικητικών των πρωταθλητών γνωρίζουν τις επιφυλάξεις που είχε διατυπώσει.

Αυτόν που χρεώθηκε τον μεταγραφικό σχεδιασμό στον ΠΑΟΚ και την υλοποίηση του, χωρίς πρακτικά να τον έχει κάνει και πραγματοποιήσει.

Αυτόν που πήρε πάνω του τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, αξιοποιώντας αν θέλετε την ευκαιρία να επισημοποιήσει τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο λειτουργίας και τη διάδραση αναφορικά με το ρόλο του.

Αυτόν που ουσιαστικά από την πρώτη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε η υποβολή παραίτησης, «τελείωσε» από τον μιντιακό μηχανισμό της ομάδας και που σε καθημερινή βάση διάβαζε για διαδόχους, για ραντεβού, για συζητήσεις, για διαπραγματεύσεις, για άφθαρτους και τα συναφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος υπεύθυνος επικοινωνίας ο Λευτέρης Δούκας

Και όταν όλα στράβωσαν, αποφασίστηκε να παραμείνει. Αν βρίσκετε εσείς λογική σε όλο αυτό το γαϊτανάκι (πόσο μάλλον αν θυμηθούμε τα όσα έγιναν με τους προκατόχους του Πορτογάλου), πάσο.

Δεν μιλάμε για φροντιστή, για τεχνικό διευθυντή πρωταθλητών μιλάμε. Και η διαχείριση ενός τέτοιου πόστου, ανεξαρτήτως του προσώπου που το κατέχει, έχει σημασία. Και το κυριότερο, δείχνει πράγματα…

Κάνε follow το Sportime στο Instagram και like στο Facebook

The post Τι κράτησε τον Μπράνκο στον ΠΑΟΚ, μέχρι… να φύγει! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα