Θρήνος στην κηδεία της 14χρονης που βρήκε φριχτό θάνατο σε λούνα παρκ

16:57 3/9/2019 - Πηγή: Sportime

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία και το τελευταίο «αντίο» που είπαν συγγενείς και φίλοι στην άτυχη 14χρονη, η οποία έχασε τη ζωή της σε λούνα παρκ, στον Αλμυρό Βόλου.

Υπενθυμίζεται ότι, η έφηβη έχασε τη ζωή της, όταν ανέβηκε σε ένα παιχνίδι που λέγεται χαλί και έπεσε -κάτω από άγνωστες συνθήκες- σε άλλο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο έδαφος βαριά τραυματισμένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλέλια Ρένεση: «Ο Μανού

Τσάο δεν είναι πατέρας του παιδιού μου»

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία της ήταν η μητέρα και τα αδέλφια της, ενώ οι συμμαθητές της δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους. Αντίθετα, ο πατέρας της δεν κατάφερε να την αποχαιρετίσει, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να μεταφερθεί από τον Βόλο στο Νοσοκομείο της Λάρισας, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Ο διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Αλμυρού, δήλωσε: «Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Η κοπέλα ήταν πολύ αγαπητή. Θα καλέσουμε ψυχολόγους να στηρίξουν τους συμμαθητές της». Συγκλονισμένος ήταν και ένας καθηγητής της στο σχολείο, ο οποίος θυμάται την ανυπομονησία της να επιστρέψει στα θρανία, ωστόσο η μοίρα είχε σχεδιάσει διαφορετικά τα πράγματα.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Δείτε τις φωτογραφίες από την κηδεία:

Πηγή e-radio.gr

Κάνε follow το Sportime στο Instagram και like στο Facebook

The post Θρήνος στην κηδεία της 14χρονης που βρήκε φριχτό θάνατο σε λούνα παρκ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα