Θεσσαλονίκη: Μπλε νερό έτρεχε από βρύση (pic)

17:39 1/8/2019 - Πηγή: Sportime

Απίστευτο κι όμως αληθινό αυτό, που συνέβη στη Θεσσαλονίκη. Ιδιοκτήτης καταστήματος άνοιξε τη βρύση της επιχείρησής του στον Εύοσμο και άρχισε να τρέχει μπλε νερό.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ανήρτησε και σχετικό βίντεο στα social media, το οποίο λίγο αργότερα κατέβασε. Ο ίδιος θεωρούσε ότι το πρόβλημα με το νερό δημιουργήθηκε λόγω του διακοπών

της υδροδότησης, που αντιμετωπίζουν αρκετές περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος εργαζομένων της ΕΥΑΘ, Γιώργος Αρχοντόπουλος, το χρώμα του νερού οφείλεται σε πρόβλημα με τον ηλιακό θερμοσίφωνα και ότι από την βρύση έτρεχε αντιψυκτικό ηλιακού!

Δείτε τη χαρακτηριστική φωτογραφία:

Θεσσαλονίκη: Αποκαθίσταται σταδιακά η υδροδότηση

Συνεχίζεται ομαλά η υδροδότηση από την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Νερού Θεσσαλονίκης, μετά το σοβαρό πρόβλημα που εμφανίστηκε χτες στη διώρυγα προσαγωγής του Αλιάκμονα προς την ΕΕΝΘ.

Σταδιακά αποκαθίσταται η υδροδότηση σε Εύοσμο, Ηλιούπολη, Σταυρούπολη και Κορδελιό, ενώ έχει ξεκινήσει η υδροδότηση της Ευκαρπίας και των Πεύκων, ώστε να έχουν νερό τις επόμενες ώρες. Αργότερα το απόγευμα θα αποκατασταθούν τα προβλήματα που εμφανίστηκαν σε περιοχές του Πανοράματος και της Καλαμαριάς.

Η ΕΥΑΘ έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, με κοινοποίηση στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση. Ήδη από το πρωί διενεργούνται και νέες αυτοψίες από προσωπικό της εταιρείας κατά μήκος του Αλιάκμονα, συνοδεία του Τμήματος Περιβαλλοντικής Προστασίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και με τη συνεργασία της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας, προκειμένου να εντοπιστεί η αιτία της ρύπανσης.

Συνιστάται στους καταναλωτές λελογισμένη χρήση του διαθέσιμου νερού, ώστε να επέλθει γρηγορότερα η ομαλοποίηση του δικτύου για όλους τους πολίτες του Πολεοδομικού.

Πηγή: Thestival.gr

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post Θεσσαλονίκη: Μπλε νερό έτρεχε από βρύση (pic) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα