Τέλος ο Πάτας από τον Εργοτέλη

Ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό ότι ο Νίκος Πάτας αποτελεί παρελθόν για το σύλλογο εξέδωσε ο Εργοτέλης.

Ο 22χρονος αμυντικός ζήτησε να μείνει ελεύθερος, καθώς δεν είχε συμμετοχές με τους Κρητικούς.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Πάτα.

Ο 22χρονος αμυντικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία του συλλόγου μας και μετά από επιθυμία του ιδίου λύθηκε το συμβόλαιο του κοινή συναινέσει.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τον Νίκο Πάτα

για την σωστή του στάση, τον εξαιρετικό χαρακτήρα και συμπεριφορά που επέδειξε κατά την διάρκεια της συνεργασίας μας. Είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και του ευχόμαστε να έχει υγεία και ότι καλύτερο για την συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας.

Ο Νίκος Πάτας αρκετά φορτισμένος από την απόφαση του θέλησε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδος μας να ευχαριστήσει την κιτρινόμαυρη οικογένεια επισημαίνοντας:

«Ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη απόφαση για μένα να φύγω από τον Εργοτέλη. Αισθάνομαι σαν να βρίσκομαι πολλά χρόνια σ’ αυτή την ομάδα. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους μέσα από την καρδιά μου, την διοίκηση, τους συμπαίκτες, τους προπονητές, τους φροντιστές, το ιατρικό team και γενικότερα όλο το προσωπικό της ΠΑΕ για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Ο Εργοτέλης πάνω απ όλα είναι μια οικογένεια. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα. Αξίζει κάθε επιτυχία σ’ αυτή την ομάδα. Εις το επανιδείν».

The post Τέλος ο Πάτας από τον Εργοτέλη appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα