Τα καλύτερα γκολ από Primera, Bundesliga και Premier League (vid)

Σε πλήρη αγωνιστική δράση βρίσκονται τα κορυφαία ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στα παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε δράση από την Primera Division, τη Bundesliga και την Premier League

Από την

Αγγλία ξεχωρίζει φυσικά η σπουδαία νίκη της Λίβερπουλ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-0 στο Άνφιλντ την Κυριακή (19/1).

Ένα αποτέλεσμα που σε συνδυασμό με τη γκέλα της Μάντσεστερ Σίτι με την Κρίσταλ Πάλας (2-2), έφερε την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ στο +16 (έχει 64β. έναντι 48 των «πολιτών».

Με τα δεδομένα αυτά η Λίβερπουλ είναι ήδη αγκαλιά με το πρωτάθλημα και μόνο αν… αυτοκτονήσει μπορεί αν χάσει το τρόπαιο που θέλει τόσο πολύ εδώ και 30 χρόνια.

«Γκέλες» και τις υπόλοιπες ομάδες της κορυφής, δηλαδή για Λέστερ, Τσέλσι και Άρσεναλ.

Στην Ισπανία η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 2-1 της Σεβίλλης, ενώ Μπαρτσελόνα λύγισε τη Γρανάδα με 1-0. Οι δύο «αιώνιες» της Ισπανίας φιγουράρουν μαζί στην κορυφή με 43 βαθμούς έκαστη.

Στην Γερμανία η πρωτοπόρος Λειψία επικράτησε με 3-1 της Ουνιόν Βερολίνου φτάνοντας τους 40 βαθμούς. Από την πλευρά της η Μπάγερν Μονάχου νίκησε με 4-0 τη Χέρτα για να φτάσει στους 36.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Τα καλύτερα γκολ από Primera, Bundesliga και Premier League (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα