Σβάρνας: «Δεν ήταν σωστό αυτό που έκανε ο Βράνιες»

Ο Στράτος Σβάρνας μίλησε για το κλίμα που επικρατεί στην ΑΕΚ μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σε δηλώσεις του στη NOVA.

Ο κεντρικός αμυντικός της Ενωσης τόνισε πως η ομάδα του χρειάζεται μόνο νίκες πλέον, ώστε να μη χαθεί κι άλλο έδαφος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στράτος Σβάρνας:

Για την εβδομάδα που κύλησε και πως ήταν το κλίμα στην ομάδα: «Μετά

από μία ήττα σε ντέρμπι η βδομάδα δεν μπορούμε να πούμε ότι κύλησε πολύ καλά. Από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να ξεχάσουμε το παιχνίδι. Πρώτα να δούμε τα λάθη μας και μετά να ξεχάσουμε το παιχνίδι. Αν μείνουμε σε αυτό το παιχνίδι θα ‘χουμε πρόβλημα στο επόμενο που ακολουθεί με τον Ατρόμητο, ο οποίος είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα».

Για το τι θεωρεί ότι η ΑΕΚ δεν έκανε σωστά ώστε να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε κόντρα στον Ολυμπιακό: «Τα λάθη σίγουρα παίζουν ρόλο στο ποδόσφαιρο. Το σημαντικότερο όλων. Αν δεν γίνουν λάθη δεν μπαίνουν γκολ, αλλά θα έλεγα ότι ίσως να μην δείξαμε ότι το θέλαμε πάρα πολύ αυτό το ντέρμπι, όσο το ήθελε ο κόσμος μας. Ο Ολυμπιακός πήρε μια εύκολη σχετικά νίκη. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να το ξεχάσουμε. Να μην αναφερθούμε πάλι σ’ αυτό. Αν έχουμε εκεί το μυαλό μας δεν θα έχουμε το μυαλό μας την Κυριακή που είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Ο Σβάρνας για τον Βράνιες

Για την τιμωρία του Βράνιες και την πιθανή επιστροφή του στην αποστολή της ΑΕΚ: «Δεν μπορώ να πω ότι χάρηκα για ότι έγινε με τον Όγκνιεν… Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης. Σίγουρα δεν ήταν σωστό αυτό που έκανε, αλλά δεν είμαι και ο αρμόδιος να μιλήσω γι’ αυτό. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα και εγώ περιμένω την ευκαιρία μου. Έρχονται δύσκολα παιχνίδια. Έχουμε δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα, όπου το μόνο που πρέπει να μας νοιάζει είναι οι τρεις βαθμοί και μέχρι την επόμενη διακοπή να έχουμε πάρει όλους τους βαθμούς».

Για το αν είναι πλέον κάθε ματς τελικός με τη διαφορά που έχει διαμορφωθεί ήδη: «Σίγουρα είναι τελικοί. Όπως είπα και πριν ούτε η ισοπαλία δεν μας κάνει. Σε όποια έδρα και αν παίζουμε, όπου και αν παίζουμε θέλουμε μόνο τους τρεις βαθμούς στα ματς που ακολουθούν για να διατηρηθούμε κοντά και να μας βοηθάει στο ψυχολογικό κομμάτι. Αν είσαι κοντά έχεις και πιο πολύ κίνητρο. Αν μείνεις πίσω βαθμολογικά από τον Δεκέμβριο σίγουρα με το νέο έτος δεν θα είσαι ψυχολογικά και εγκεφαλικά καλά. Γι’ αυτό πρώτα απ’ όλα τους τρεις βαθμούς για ψυχολογικούς λόγους».

Για το πως περιμένει τον Ατρόμητο: «Έχει πάρα πολλές καλές ομάδες πιστεύω. Είναι μια ομάδα που όλες αυτές οι μονάδες μέσα στο παιχνίδι συνεργάζονται πολύ καλά και θα έλεγα ότι τα τελευταία χρόνια μας έχει κάνει ζημιές στην έδρα μας. Πρέπει να σταματήσει αυτό. Την Κυριακή πρέπει να μπούμε εμείς πρώτα απ’ όλα καλά, να μπούμε συγκεντρωμένοι, θα έχουμε και τη βοήθεια του κόσμου μας και πιστεύω στο τέλος θα είμαστε νικητές».

Για το αν χρειάζεται κάτι περισσότερο προσοχή από τον Ατρόμητο: «Οι καλές μονάδες που έχουν. Επιθετικά και ο Βέλιος και ο Μανούσος είναι σε καλό… φεγγάρι. Πιο πολύ φοβάμαι όμως τους εαυτούς μας. Αν δεν είμαστε εμείς καλά με όποιον και να παίζουμε δεν θα τα πάμε καλά. Αν όμως εμείς είμαστε σε καλή μέρα δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Σβάρνας: «Δεν ήταν σωστό αυτό που έκανε ο Βράνιες» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα