Στοίχημα Προγνωστικά 4/7 Μανωλίδης: Μπάγερν με γκολ στον τελικό, χοντρό παιχνίδι στην 3η Γερμανίας

14:06 4/7/2020 - Πηγή: Sportime
Προγνωστικά και προβλέψεις στοιχήματος για τα παιχνίδια του Σαββάτου (4/7/2020). Γεμάτο το πρόγραμμα. Ξεχωρίζει ο τελικός του Κυπέλλου Γερμανίας ανάμεσα σε Λεβερκούζεν και Μπάγερν. Τελευταία αγωνιστική στην 3η κατηγορία της Γερμανίας. Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και στην Πρέμιερ Λιγκ.Απολογισμός

Μικρή χασούρα είχαμε, αφού Βέρντερ και Χάιντενχαϊμ έμειναν στο 0-0 στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Αντιθέτως η Μάντσεστερ Σίτι ήταν σαρωτική κόντρα στη Λίβερποουλ επιβεβαιώνοντας το ποντάρισμά μας.

Δείτε τον τρόπο που κέρδισε η ομάδα του Γκουαρντιόλα αυτή του Κλοπ

Έπρεπε

να έρθουν και οι δύο προτάσεις μας για να έχουμε κέρδος. Ο λόγος όμως που παίζονται μονά αποδεκτά τα ματς είναι πως σε περίπτωση που έρθει ένα από τα δύο, η χασούρα είναι ελάχιστη. Δεν θα παρεκλίνουμε από το πλάνο των μονών αποδεκτών, σε καμία περίπτωση.

Στοίχημα Προγνωστικά 4/7 Μανωλίδης

Μία από τις τελευταίες μας γερμανικές ζαριές είναι αυτές που παίζουμε απόψε. Τελευταία αγωνιστική στην 3η κατηγορία, τελικός Κυπέλλου Γερμανίας απόψε. Δεν έμειναν και πολλά για τη συνέχεια.

Εκκίνηση από το μεγάλο ματς του Βερολίνου. Είναι βελτιωμένη και αρκετά καλή η Λεβερκούζεν του Μποζ, αλλά η Μπάγερν είναι μηχανή. Δεν… βλέπει κανέναν εντός συνόρων, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και θέλει το νταμπλ πριν ριχθεί στη μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ. Τι αξίζει να ποντάρουμε όμως στις αποδόσεις που κυκλοφορούν; Το 2,32 του pamestoixima.gr για το συνδυαστικό ποντάρισμα 2 + Goal αξίζει το ρίσκο.

Διαβάστε τις προτάσεις από τους Betarades

Πάμε στην 3η κατηγορία της Γερμανίας που όλα είναι ανοιχτά. Κι αυτό διότι η πρωτοπόρος Μπάγερν Β δεν έχει δικαίωμα ανόδου. Δείτε τη βαθμολογία για να καταλάβετε. Δεδομένα έχει αξία το ποντάρισμα στο διπλό της Ινγκολσταντ κόντρα στη 1860. Το συναντάμε στο 2,30 στη Novibet.. Κερδίζουν οι «σάντσερ» και εξασφαλίζουν στη χειρότερη των περιπτώσεων τα μπαράζ. Ασχέτως αν το 0-2 της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στο Μαγδεμβούργο εντός ήταν πισωγύρισμα, έχει καλή εικόνα από τη διακοπή και μετά η Ινγκολσταντ. Παίζεται.

Μικρό ποντάρισμα θα πάρουν και οι Βίρτσμπουργκερ Κίκερς. Σε συνδυαστικό ποντάρισμα. Άσος και over 2,5 κόντρα στη Χάλεσερ.

Πρέμιερ Λιγκ

Η Λέστερ από εκεί που ήταν άνετη και ωραία σε ότι αφορά την έξοδό της στο Τσάμπιονς Λιγκ… έμπλεξε. Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουλβς έρχονται με φόρα από πίσω. Δεν είναι απλό το ματς εντός έδρας με την Κρίσταλ Πάλας, αλλά είναι ένα από τα πιο βατά που έχει στο πρόγραμμα η ομάδα του Ρότζερς από εδώ και μπρος. Συνδυαστικό ποντάρισμα με άσο κι εδώ. Δείτε τη βαθμολογία.

Επιλογές προηγούμενης στήλης

ΒΕΡΝΤΕΡ – ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ GOAL 1,79 20 μονάδες -20
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1Χ + OVER 2,5 1,83 20 μονάδες +16,6

Νέες επιλογές

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΜΠΑΓΕΡΝ   2 + GOAL    2,32   20 μονάδες
ΜΟΝΑΧΟ 1860 – ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ 2    2,30   20 μονάδες
ΒΙΡΤΣ. ΚΙΚΕΡΣ – ΧΑΛΕΣΕΡ 1 + OVER 2,5    1,98    15 μονάδες
ΛΕΣΤΕΡ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 1 + OVER 1,5   2,14   15 μονάδες

ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: 70 μονάδες
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: 40 μονάδες
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: 36,6
ΚΕΡΔΟΣ / ΖΗΜΙΑ: -3,4
ΚΑΒΑ: -257,20μονάδες

Γεράσιμος Μανωλίδης (facebook, twitter)

Αν θέλετε περισσότερα προγνωστικά μπορείτε να δείτε με ένα κλικ στο betarades.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ SPORTIMEBET KAI ΔΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ SPORTIME

Το άρθρο Στοίχημα Προγνωστικά 4/7 Μανωλίδης: Μπάγερν με γκολ στον τελικό, χοντρό παιχνίδι στην 3η Γερμανίας εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα