Στοίχημα: Ποντάρισμα σε Άρη και Χέρενφεν!

Στοίχημα: Το σημερινό (13/02) ποδοσφαιρικό κουπόνι περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για τα εγχώρια Κύπελλα και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Τις σημερινές μας προτάσεις μπορείτε να τις βρείτε σε ανταγωνιστικές αποδόσεις στην championsbet. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Στοίχημα: Προκρίνεται ο Άρης

Στις 19:00, στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Άρη, στη

ρεβάνς του 0-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Πριν μία εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη η ομάδα του Σάββα Παντελίδη παρουσιάστηκε ανταγωνιστική στην έδρα των «κιτρίνων», δεν πιέστηκε ιδιαίτερα και γλίτωσε το 1-0 όταν ο Γκάμα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι από τα 11 βήματα.

Ο Ατρόμητος παραμένει όμως δίχως νίκη και μάλιστα δίχως γκολ από τις 11 Ιανουαρίου. Στα 7 τελευταία παιχνίδια μετρά 3 ισοπαλίες και 4 ήττες με συντελεστή τερμάτων 0-8!!!

Την Κυριακή δέχθηκε την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό με 0-1, δεχόμενος το καθοριστικό γκολ στο 91’ από τον Χασάν κι ενώ αγωνιζόταν με
παίκτη παραπάνω από το 73ο λεπτό.

Ο Άρης μετά το 0-0 του Κυπέλλου, έμεινε στο 1-1 στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα.  Προηγήθηκε με κεφαλιά του Βέλεθ σε εκτέλεση κόρνερ του Φετφατζίδη, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση 13 λεπτά αργότερα. Ισορροπημένο το παιχνίδι στη συνέχεια, αμφότερες ομάδες θα μπορούσαν να έχουν βρει και δεύτερο γκολ.

Το Κύπελλο αποτελεί μεγάλο στόχο για αμφότερες τις ομάδες και σήμερα αναμένεται να δούμε μεγάλη μάχη στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος έχει να σκοράρει ένα μήνα και ο Άρης είναι πιο ποιοτικός μεσοεπιθετικά. Έχει το προβάδισμα για την πρόκριση η ομάδα του Ένινγκ και θα την επιλέξουμε στο 2 DNB σε απόδοση 2.00.

Σε περίπτωση ισοπαλίας παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Στοίχημα: Κόντρα στο μομέντουμ

Στις 21:45, στο Abe Lenstra, η Χέρενφεν υποδέχεται τη Φέγενορντ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ολλανδίας. Πρόκειται για νοκ άουτ παιχνίδι με παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας.

Η Χέρενφεν αγνοεί τη χαρά της νίκης στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, πριν το 1-1 του Σαββάτου με τη Φένλο, είχαν προηγηθεί οι ήττες από  Άλκμααρ (1-2) και τη Φορτούνα Σιτάρντ (2-1). Κατατάσσεται 10η με 29 πόντους, στο +8 από τα μπαράζ παραμονής.

Σε αντίθετο μομέντουμ η Φέγενορντ, προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές και 7/8 νίκες για όλες τις διοργανώσεις. Ο αγώνας της Κυριακής απέναντι στην Άλκμααρ αναβλήθηκε, τελευταία της νίκη το 3-0 εντός έδρας με την Έμεν. Κατατάσσεται 3η στην Eredivisie με 40 βαθμούς, στο -10 από την κορυφή.

Η Χέρενφεν δεν βρίσκεται σε καλό “φεγγάρι” στο πρωτάθλημα και θα κυνηγήσει τη διάκριση μέσω του θεσμού του Κυπέλλου. Έχει δεχθεί μόλις δύο ήττες σε 12 εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος και μπορεί να βάλει δύσκολα απόψε κόντρα στη φορμαρισμένη Φέγενορντ. Κόντρα στο μομέντουμ, επιλέγουμε 1Χ σε απόδοση 1.87.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

The post Στοίχημα: Ποντάρισμα σε Άρη και Χέρενφεν! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα