Στοίχημα 26/4 Μανωλίδης: Υποχρέωση για Λεβερκούζεν!

Στοίχημα 26/4 Μανωλίδης: Με την αναμέτρηση της Αουγκσμπουργκ κόντρα στη Λεβερκούζεν ξεκινάει η 31η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και στις μικρότερες κατηγορίες.

Απολογισμός

Ήταν ευκαιρία για το απόλυτο. Δεν έπρεπε να δοθεί το πέναλτι με το οποίο προκρίθηκε η Μπάγερν στον τελικό. Η Βέρντερ ήταν εξαιρετική στο 2-3 απέναντι στους Βαυαρούς –δείτε ΕΔΩ τα γκολ. Επιβεβαιώθηκε το goal/goal εκεί,

το ίδιο και στην αναμέτρηση της Αρσεναλ κόντρα στη Γουλβς (3-1).

Στοίχημα 26/4 Μανωλίδης – Μπουντεσλίγκα

Είναι πλέον δεδομένο. Η 7η θέση δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο τελικός στο γερμανικό Κύπελλο είναι ανάμεσα σε Μπάγερν και Λειψία. Αμφότερες οι ομάδες τη νέα σεζόν θα είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ, άρα η 7η θέση είναι ελεύθερη.

Νέα, ειδήσεις, αναλύσεις και Προγνωστικά Στοιχήματος στο Betarades.gr

Εκεί βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Λεβερκούζεν. Μόνο που δεν πείθει με την αγωνιστική της παρουσία. Απέναντί της είναι η Αουγκσμπουργκ. Με το που ανέλαβε τις τύχες της πήρε διπλό στη Φρανκφούρτη και κέρδισε 6-0 τη Στουτγκάρδη! Δεν της πας εύκολα κόντρα με δυο λόγια. Από την άλλη όμως, το κίνητρο είναι με την Μπάγερ. Επιθυμεί την ευρωπαϊκή έξοδο. Από ένα γκολ για κάθε ομάδα είναι η βάση μας. Για να πάρει αξία όμως πάμε για το συνδυαστικό Χ2 μαζί με το αμφίσκορο.

Το Σάββατο έχει ντέρμπι…

Τσβάιτελιγκα

Από την ημέρα που άλλαξε τεχνικό η Ινγκολσταντ κάνει ένα ντεμαράζ για την παραμονή της. Επτά βαθμούς στα τελευταία τρία παιχνίδια της και πλέον τα μπαράζ είναι μια ανάσα. Αρκεί να συνεχιστεί το σερί. Η Ντιναμό Δρέσδης δεν είναι 100% άνετη, ωστόσο το κίνητρο είναι με τη μεριά των γηπεδούχων. Ανεκτός άσος στην τιμή που κυκλοφορεί. Παίζεται.

Ζήσε τη δράση στη bwin! 21+

Από ένα γκολ για κάθε επιλογή θα είναι η επιλογή μας στο ματς της Κολωνίας απέναντι στη Ντάρμσταντ. Πολύ ανεβασμένη η τελευταία από τότε που ανέλαβε τις τύχες της ο «δικός μας» Γραμμόζης. Γι΄ αυτό και έγινε από προσωρινός τεχνικός… μόνιμος κόουτς., Ειδικά επιθετικά η Ντάρμσταντ είναι «μανούλα» στην κόντρα επίθεση. Θα βρει χώρους στην Κολωνία. Για τους γηπεδούχους το γκολ πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

3η κατηγορία

Σόνενχοφ – Χάλεσερ. Ρέστα παραμονής η πρώτη. Ύστατη προσπάθεια να μείνει στην 3η θέση (μπαράζ ανόδου) και να διεκδικήσει την απευθείας άνοδο η δεύτερη. Σπουδαίο ματς. Σε πολύ καλή κατάσταση η φιλοξενούμενη ομάδα. Τρεις διαδοχικές επιτυχίες με συνολικά τέρματα σε αυτά τα ματς 6-0. Μόνο που εντός έδρας η Σόνενχοφ σκοράρει. Αξίζει το ρίσκο η συνδυαστική επιλογή goal/goal και νίκη της Χάλεσερ. Καλή απόδοση και στο σκέτο goal/goal. Κρατάμε και τα δύο.

Βασική επιλογή
ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ 1 1,73 (pamestoixima.gr)

Μονό
ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ Χ2 + GOAL 1,87 (pamestoixima.gr)

Συμπλήρωμα
ΚΟΛΩΝΙΑ – ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ GOAL 1,73 (pamestoixima.gr)

Αξίζουν το ρίσκο
ΣΟΝΕΝΧΟΦ – ΧΑΛΕΣΕΡ GOAL 1,90 (pamestoixima.gr)
ΣΟΝΕΝΧΟΦ – ΧΑΛΕΣΕΡ 2 + GOAL 3,95 (pamestoixima.gr)

Γεράσιμος Μανωλίδης (facebook, twitter)

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ SPORTIMEBET KAI ΔΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ SPORTIME

KANE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ SPORTIME ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στοίχημα 26/4 Μανωλίδης

The post Στοίχημα 26/4 Μανωλίδης: Υποχρέωση για Λεβερκούζεν! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα