Στην εντατική με κορονοϊό ο Γιάννης Βαρδινογιάννης του Σήφη!

Σύμφωνα με ανάρτηση του δημοσιογράφου Άγγελου Μενδρινού στο Twitter, o Γιάννης Βαρδινογιάννης του Σήφη, νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», έχοντας προσβληθεί από κορονοϊό.

Το μέλος της γνωστής οικογένειας εισήχθη στο νοσοκομείο ύστερα από πυρετό δύο ημερών και αφού διαγνώστηκε με κορονοϊό και νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Την είδηση έδωσε στη δημοσιότητα ο δημοσιογράφος Άγγελος Μενδρινός, ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά: «Καπετάνιε

θα περάσει κι αυτή η φουρτούνα. Θα κωλώσεις για ένα κορονοϊό; Είσαι μαχητής. Γρήγορα κοντά μας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά υπήρξε η αίσθηση πως πρόκειται για τον άλλοτε ηγέτη της της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιώργο Βαρδινογιάννη, τον επονομαζόμενο και «καπετάνιο».

Έτσι ο Άγγελος Μενδρινός προχώρησε σε νέο διευκρινιστικό tweet, ξεκαθαρίζοντας:«Για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις είναι ο Γιάννης Σήφη Βαρδινογιάννης ο οποίος μετά από πυρετό δύο ημερών εισήχθη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός σε μονάδα εντατικής θεραπείας».

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης του Σήφη αποτέλεσε επί χρόνια τον ισχυρό άνδρα της ΑΝΕΚ Lines, ενώ μέχρι το 2013 βρισκόταν στο ΔΣ της Hellenic Seaways.

Σημειώνεται ότι η ΑΝΕΚ, όπως και ο ίδιος ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, δεν έχει επιχειρηματικά οποιαδήποτε σχέση με τον όμιλο Βαρδινογιάννη (Motor Oil, Avin, Shell Ελλάς κλπ).

Για να μην δημ,ιουργούνται παρεξηγήσεις είναι ο Γιάννης Σήφη Βαρδινογιάννης ο οποίος μετά από πυρετό δύο ημερών εισήχθη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός σε μονάδα εντατικής θεραπείας

— Aggelos Mendrinos (@AngelMendrinos) March 29, 2020

The post Στην εντατική με κορονοϊό ο Γιάννης Βαρδινογιάννης του Σήφη! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα