Στερεά Ελλάδα: Σάλος με καθηγήτρια που πρωταγωνιστεί σε ερωτικές ταινίες

17:07 9/9/2020 - Πηγή: Sportime
Σάλος έχει ξεσπάσει σε πόλη στη Στερεά Ελλάδα με μια καθηγήτρια η οποία φέρεται να πρωταγωνιστεί σε ερωτικές ταινίες. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso“, το “τσουνάμι” των ροζ αποκαλύψεων στη Στερεά Ελλάδα άρχισε όταν ο πατέρας ενός μαθητή της καθηγήτριας που διδάσκει σε μεγάλο φροντιστήριο της επαρχιακής πόλης έλαβε ένα e-mail που αποκάλυπτε τη διπλή ζωή της φιλολόγου.

Ο πατέρας του μαθητή είδε έκπληκτος σε φωτογραφίες την εκπαιδευτικό που έχει αναλάβει την προετοιμασία του γιου του και άλλων παιδιών για τις Πανελλαδικές να “διδάσκει” στάσεις και στοματικό σεξ σε ταινίες πορνό, ενώ οι συμπρωταγωνιστές της έκαναν “παρέλαση”.

Ο γονιός άναυδος δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του. Το πικάντικο νέο γρήγορα άρχισε να διαδίδεται. Ενημερώθηκαν κι άλλοι γονείς, οι οποίοι έπεσαν από τα σύννεφα.

Σύμφωνα με την “Espresso”, οι ταινίες σκληρού πορνό είναι παραγωγές γνωστών εταιρειών του εξωτερικού. Προφανώς η ίδια θέλοντας να αποφύγει το σούσουρο επέλεξε να ταξιδεύει εκτός των τειχών (και συγκεκριμένα στη Γερμανία) για να παίρνει μέρος στα γυρίσματα, ενώ και οι ταινίες της διανέμονται μέσω σάιτ τα οποία δεν εδρεύουν στην Ελλάδα.

Μετά το αρχικό σοκ, οι γονείς όπως αναφέρουν πληροφορίες της “Espresso”, προσπαθούν να συνέλθουν από τις αποκαλύψεις για τη φιλόλογο των παιδιών τους και να μην φτάσουν οι ψίθυροι στα αυτιά των μαθητών.

Το άρθρο Στερεά Ελλάδα: Σάλος με καθηγήτρια που πρωταγωνιστεί σε ερωτικές ταινίες εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα