Σταθερή καψούρα του ΠΑΣ Γιάννινα ο Ντουμίτρου

Τι να τους κάνω εκεί στα Ιωάννινα; Δεν λένε να ξεκολλήσουν από τον Νικόλαο Ντουμίτρου. Μιλάμε για έρωτα διαχρονικό. Δεν το κρύβουν άλλωστε.

Για όσους τον ξέχασαν, στα μέρη μας είχε έρθει για λογαριασμό της Βέροιας. Έπαιξε πριν τέσσερα χρόνια και είχε 27 συμμετοχές και έξι γκολ. Το βασικό ήταν ότι το ήξερε το σπορ, της μιλούσε της μπάλας.

Ειλικρινά μη με ρωτήσετε πόσες φορές ψάχτηκε μαζί του ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ομολογώ πως έχω χάσει το μέτρημα. Και πριν από έναν χρόνο το έκανε και πιο παλιά.

Tο σίγουρο, όμως, είναι άλλο. Ότι το καλοκαίρι τον θυμήθηκε και πάλι. Δεν γινόταν να τον πείσει όμως. Ειδικά με τον τρόπο που επέλεξε να τον προσεγγίσει.

Τώρα, που λέτε, το παλικάρι μας ο Ντουμίτρου φεύγει από την Ταραγόνα. Τελειωμένος είναι σας λέω. Και τα βάζει κάτω για να δει ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του. Ποιο είναι το ζόρι; Ότι ο Ιταλός επιθετικός έχει συμβόλαιο έως το 2020. Οι Ισπανοί, λοιπόν, σε πρώτη φάση λένε πως θα ήθελαν να πάρουν κάτι για να τον δώσουν. Ε λεφτά από τους Ηπειρώτες το κόβω χλωμό να βλέπουν. Αν, όμως, στο παρά πέντε δεν έχει βρεθεί άκρη, ίσως καμφθούν οι απαιτήσεις της Ταραγόνα.

Για να είμαι ειλικρινής απέναντί σας, δεν είναι απλή περίπτωση ο Ντουμίτρου. Ούτε αποτελεί για εκείνον προτεραιότητα η χώρα μας. Έχει, όμως, μεγάλους θαυμαστές στον ΠΑΣ Γιάννινα. Κάποιοι θεωρούν πως είναι από τις καλύτερες περιπτώσεις για τα πλάγια της επίθεσης (παίζει και κορυφή). Το αν θα γίνει, πάντως, η υπέρβαση για να πειστεί ο παίκτης μόνο στην Παμβώτιδα το ξέρουν.

Εξηγώντας τις ρήτρες

The post Σταθερή καψούρα του ΠΑΣ Γιάννινα ο Ντουμίτρου appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα