Σπανός: «Ο Ιωνικός είναι το… λιμάνι μου»

Ο Δημήτρης Σπανός μίλησε για τη «λευκή» εκτός έδρας ισοπαλία του Ιωνικού με αντίπαλο τον Απόλλων Σμύρνης.

Aπό ένα ημίχρονο είχαν Απόλλων και Ιωνικός, ουδείς όμως το εκμεταλλεύτηκε, με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν τον αγώνα χωρίς τέρματα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV ο τεχνικός του Ιωνικού: 

Για τους οπαδούς του Ιωνικού: «Τους ευχαριστώ καταρχάς γι’ αυτό. Είναι σημαντικό για ‘μένα. Έχω δεθεί με αυτούς τους ανθρώπους και με την ομάδα. Έχω παίξει 4-5 χρόνια. Είμαι σχεδόν 1,5 χρόνο

προπονητής της. Νομίζω είναι το ”λιμάνι” μου. Έχω πάρει πράγματα απ’ αυτήν την ομάδα. Έχω δώσει, αλλά κι έχω πάρει. Τους ευχαριστώ, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Να συνεχίσουμε να παίρνουμε πόντους».

Συμπλήρωσε: «Είναι πολύτιμος ο βαθμός, ο Απόλλων δεν είχε βαθμό, ήταν χαμηλά και δεν μας έφτασε. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς. Όμως, κάποια στιγμή πρέπει να κερδίσουμε κιόλας και πρέπει να πετύχουμε και γκολ. Η ομάδα δεν έχει τέτοια προβλήματα. Είναι πάρα πολύ καλή μεσοεπιθετικά, θεωρώ όμως ότι πρέπει να βγάλουμε πράγματα που δουλεύουμε. Δεν τα βγάλαμε σήμερα. Οι ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Μία-δύο-τρεις ευκαιρίες που κάνουμε, θα πρέπει να σκοράρουμε».

Τέλος, τόνισε: «Μπήκε πολύ δυνατά ο Απόλλων, πιο δυνατά απ’ ό, τι περιμέναμε. Δεν είχαμε εικόνα άλλων παιχνιδιών. Είχαμε παθητικό ρόλο. Είναι καλό για να μας γίνει μάθημα και να μην επαναληφθεί. Στο πρώτο ημίχρονο γλιτώσαμε τα χειρότερα».

Κώστας Παπαδόπουλος για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα