Σωτήρης Τσαφούλιας: Ο σκηνοθέτης του Έτερος Εγώ αποθεώθηκε στο Twitter για την παρέμβαση-κόλαφο!

Ο σκηνοθέτης της ταινίας «Έτερος Εγώ», Σωτήρης Τσαφούλιας απάντησε στις καταγγελίες περί σεξουαλικών και λεκτικών επιθέσεων εκ μέρους του.

Σωτήρης Τσαφούλιας: Ο σκηνοθέτης της διάσημης κινηματογραφικής ταινίας, «Έτερος Εγώ»,που εντυπωσιάζει και στο Netflix μίλησε στο «Πρωινό» για τις καταγγελίες που του χρεώνουν σεξουαλικές και λεκτικές επιθέσεις με τις αντιδράσεις των τηλεθεατών στα social media να ήταν τουλάχιστον αποθεωτικές!

Who is Who
Ο Τσαφούλιας που γεννήθηκε στον

Πειραιά το 1975, είναι αυτοδίδακτος στη σκηνοθεσία, καθώς σπούδασε Διοίκηση Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων και Ναυτικό Δίκαιο, αν και ο κινηματογράφος ήταν η μεγάλη του αγάπη από μικρός.

«Όχι, δεν έχω σπουδάσει σκηνοθεσία. Ανήκω στην κατηγορία των αυτοδίδακτων» έχει πει σε συνέντευξή του. «Θεωρώ πως όλοι έχουν την δυνατότητα να σκηνοθετήσουν, να αφηγηθούν μια ιστορία. Μερικοί από τους μεγαλύτερους σκηνοθέτες του κόσμου είναι αυτοδίδακτοι όπως ο Ταραντίνο, ο Κάμερον, ο Νόλαν. Επομένως αν έχει κάποιος να αφηγηθεί μια ιστορία ας το κάνει».

Ύστερα από μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο των επιχειρήσεων, επέστρεψε το 2014 στον κινηματογράφο με την πρώτη του ταινία μεγάλου μήκους “Κοινός Παρονομαστής” που συμμετείχε σε διεθνή φεστιβάλ κερδίζοντας πολλά βραβεία σε διάφορες κατηγορίες , ανάμεσα τους το βραβείο Σκηνοθεσίας, Σεναρίου, Καλύτερης ταινίας και Βραβείο Κοινού.

Με τo “Έτερος Εγώ” το 2016, τη δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του η οποία στην πρώτη της προβολή στο 57ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, απέσπασε δύο βραβεία: το Βραβείο Κοινού «Μιχάλης Κακογιάννης» και τo Βραβείο Επιτροπής Νεότητας Πανεπιστημίων Θεσσαλονίκης – Καλύτερη Ταινία, μπήκε για τα καλά στις καρδιές των σινεφίλ. Το καλοκαίρι του 2019 έκανε πρεμιέρα η σειρά-sequel της ταινίας με τίτλο “Έτερος εγώ” από την Cosmote TV, που αποτελείται από δύο κύκλους, ενώ πήρε ήδη το πράσινο φως και για τρίτο κύκλο.

Οι χρήστες του Twitter, παρακολουθώντας τις τηλεοπτικές δηλώσεις του στο «Πρωινό», μία ημέρα μετά τη συγκλονιστική εξομολόγηση του Δημήτρη Μοθωναίου, δεν σταμάτησαν να επιβραβεύουν τη δημόσια τοποθέτησή του για όλες αυτές τις αποκαλυπτικές καταγγελίες των τελευταίων ημερών σεξουαλικής κακοποίησης, παρενόχλησης και βίας στον χώρο του θεάματος.

Σωτήρη Τσαφούλια,

Μπόι έχουν όλοι οι άνθρωποι

Ανάστημα … Ελάχιστοι #Τσαφουλιας #respect pic.twitter.com/2REc4Har2n

— SimonLeone (@_SimonLeone) February 12, 2021

Η συνέντευξη του #Τσαφουλιας έχει, στη δεδομένη στιγμή, μεγαλύτερη κοινωνική και πολιτισμική αξία από 100 πολυδιαφημισμένες και πρωτοποριακές (πολλές φορές με εισαγωγικά) παραστάσεις θεάτρου. Ο επίλογος του πιο αναγκαίος από 100 χάπι έντ σε σήριαλ και ταινίες #μοθωναιος pic.twitter.com/1tiCpLlzfp

— Γουέμπλει Φραγκλ (@Pop_culture80s) February 12, 2021

Η συνέντευξη του #Τσαφουλιας έχει, στη δεδομένη στιγμή, μεγαλύτερη κοινωνική και πολιτισμική αξία από 100 πολυδιαφημισμένες και πρωτοποριακές (πολλές φορές με εισαγωγικά) παραστάσεις θεάτρου. Ο επίλογος του πιο αναγκαίος από 100 χάπι έντ σε σήριαλ και ταινίες #μοθωναιος pic.twitter.com/1tiCpLlzfp

— Γουέμπλει Φραγκλ (@Pop_culture80s) February 12, 2021

Ο #Τσαφουλιας έδειξε σήμερα την ποιότητα και το επίπεδο του. Πέρα από τις γνώσεις, την αξία του σαν άνθρωπος. Σβήστε ρε την σαπίλα τους #λιγναδης #φιλλιπιδης #Μαρκουλακης #σπυρόπουλος κ.α.

— Nastasya Filippovna (@NastasyaFilipo4) February 12, 2021

Κανονικά η συνέντευξη Του Κυρίου Τσαφουλια θα πρέπει να διδάσκεται στα σχολεία!!! Αυτό Τέλος…. #Τσαφουλιας

— Newbie Aristofanis (@NewbieAristofan) February 12, 2021Το άρθρο Σωτήρης Τσαφούλιας: Ο σκηνοθέτης του Έτερος Εγώ αποθεώθηκε στο Twitter για την παρέμβαση-κόλαφο! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα