Σοκαριστική αποκάλυψη του δικηγόρου της 34χρονης: Έχει καεί όλο της το πρόσωπο (vid)

Σε άσχημη κατάσταση η νεαρή γυναίκα.

«Δεν μπορεί να καταθέσει ακόμα, έχει καεί όλο της το πρόσωπο» τόνισε ο δικηγόρος της 34χρονης που δέχτηκε προχτές επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, κ. Λύτρας.

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη από την επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα στην Καλλιθέα. Ο δικηγόρος της μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στην ΕΡΤ είπε πως η γυναίκα δεν είναι σε θέση να δώσει επίσημη κατάθεση στις αρχές.

«Έχει καεί όλο το πρόσωπό της. Δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση. Η οικογένειά

της έχει έρθει στην Αθήνα και βρίσκεται κοντά της. Οι άνθρωποι είναι σοκαρισμένοι, δεν πάει κάπου το μυαλό τους. Δεν τους είχε πει ότι είχε πρόβλημα με κάποιον», σημείωσε ο Απόστολος Λύτρας εκφράζοντας την αισιοδοξία τους πώς αργά ή γρήγορα η αστυνομία θα φτάσει στα ίχνη του δράστη.

«Θα μάθουμε ποιος ή ποια είναι πίσω από το έγκλημα αυτό. Είναι ένα κεντρικό σημείο με πολλές κάμερες που εξετάζονται από τις αρχές. Φαίνεται μεν μία μαυροφορεμένη γυναίκα να φοράει μάσκα αλλά αυτό από μόνο του δεν λέει κάτι υπογράμμισε πώς πρέπει να διερευνηθεί το πώς ο δράστης διέφυγε από το σημείο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός | «Θέμα χρόνου το δεύτερο κύμα – Μπορεί να έχουμε ξανά καραντίνα»

Το ψυχολογικό προφίλ του δράστη

Από την πλευρά της η κα.Ίλια Θεοτοκά, κλινική ψυχολόγος ψυχοθεραπεύτρια στο Αιγινήτειο, προσπάθησε με τα έως τώρα δεδομένα να σκιαγραφήσει το προφίλ ενός ανθρώπου που προβαίνει σε μία τέτοια πράξη.

«Πρόκειται για άτομο με διαταραχές της προσωπικότητας με έντοναζηλοτυπικά συναισθήματα. Υπάρχει φθόνος που εγείρει θυμό και επιθετικότητα σε σημείο που το άτομο που το άτομο στην εγκληματική πράξη». είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση με βιτριόλι: Τα δευτερόλεπτα της φρίκης σε βίντεο!

Όπως είπε τα άτομα αυτά επιλέγουν συνειδητά τι θα κάνουν και μετά την πράξη δεν αποκλείεται να αισθάνονται ανακούφιση και κάθαρση, γιατί πιστεύουν ότι το θύμα υπέστη αυτό που του άξιζε και έτσι για εκείνους απονεμήθηκε «δικαιοσύνη».

Ο δικηγόρος της οικογένειας μίλησε λίγο αργότερα και στον ΑΝΤ1, δηλώνοντας βέβαιος, ότι πρόκειται για προσωπικές διαφορές.

Το άρθρο Σοκαριστική αποκάλυψη του δικηγόρου της 34χρονης: Έχει καεί όλο της το πρόσωπο (vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα