Σκωτία: Η Ρέιντζερς πήρε το «old firm»! (vid)

Η Ρέιντζερς κόντευε να… ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που νίκησε την Σέλτικ για το πρωτάθλημα κι αυτός ήταν ένας παραπάνω λόγος να πανηγυρίσει την επικράτηση με 1-0!

Η Ρέιντζερς επέστρεψε τα προηγούμενα χρόνια στην πρώτη τη τάξει κατηγορία, αλλά δεν είχε τη δυναμική να κοιτάξει στα μάτια τη μεγάλη της αντίπαλο. Φέτος όμως η απόσταση έχει μειωθεί σε μεγάλο βαθμό και αυτό αποδεικνύει με 1-0 της Ρέιντζερς επί της Σέλτικ, για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα μετά τις 25 Μαρτίου 2012!

Στο μεσοδιάστημα έχει νικήσει ακόμη μία φορά, αλλά για

το Κύπελλο, τον Απρίλιο του 2016! Η σημερινή (29/12) νίκη είναι πολύ σημαντική, αφού η Ρέιντζερς έπιασε την Σέλτικ στη βαθμολογία στους 42 βαθμούς, έστω κι αν έχει ένα αγώνα λιγότερο.

Η νίκη είναι και μία σημαντική επικράτηση του Στίβεν Τζέραρντ επί του πρώην προπονητή του στη Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς.

Το μοναδικό γκολ που έκρινε τον αγώνα, πέτυχε ο Τζακ στο 32’, έπειτα από εξαιρετική ατομική ενέργεια του, δανεικού από τη Λίβερπουλ, Κεντ! Η Σέλτικ από την πλευρά της ήταν κακή και απείλησε ελάχιστα την εστία του Μακγκρέγκορ!

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ (Στίβεν Τζέραρντ): Μακγκρέγκορ, Ταβερνιέρ, Γκόλντσον, Μακρόρι, Γουόρολ, Άρφιλντ (92’ Φλάναγκαν), Τζακ, Χαλιντέι, Κεντ, Καντέγιας (71’ Κουλιμπαλί), Μορέλος.

ΣΕΛΤΙΚ (Μπρένταν Ρότζερς): Γκόρντον, Λούστιγκ (46’ Ράλστον), Μπογιατά, Μπένκοβιτς (45’ Άγιερ), Μπράουν, Σινκλέρ, Φόρεστ, Μακγκρέγκορ, Εντσάμ, Κρίστι, Τζόνστον (60’ Εντουάρντ).

Rangers at home to Celtic pic.twitter.com/J8noq2GduX

— Limbs AOTS (@Limbs_AOTS) December 29, 2018

Πρώην παίκτης της Άστον Βίλα ξυλοκόπησε γυναίκα μετά από διαμάχη στο δρόμο (vid)

«Συμφωνία Τσέλσι και Ντόρτμουντ στα 50 εκατ. για τον Πούλισιτς» (pic)

Κλοπ: «Σπάνιος επιθετικός ο Ομπαμεγιάνγκ»

The post Σκωτία: Η Ρέιντζερς πήρε το «old firm»! (vid) appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα