Σκάνδαλο Εκλογές ΣΕΓΑΣ: Ο νόμος Αυγενάκη με τα δύο μέτρα και σταθμά!

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού βάζει όρια και… γραμμές εξαιρώντας τον εαυτό του!

Ο Βασίλης Σεβαστής είναι επί της ουσίας το αντίπαλο δέος στις εκλογές του ΣΕΓΑΣ και το παρόν στον στίβο τη δεδομένη στιγμή. Πρόεδρος επί σειρά ετών του ΣΕΓΑΣ και νυν γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας. Αναφορές στα έργα και τις ημέρες του δεν είναι αναγκαίες.

Αξία έχει πως εδώ και ένα χρόνο «τιτλοφορείται» από το

συγκεκριμένο site ως «70χρονος». Υπήρχε λόγος κι αυτός δεν ήταν άλλος από τον επερχόμενο νόμο Αυγενάκη, που απαγορεύει σε κάποιον άνω των 70 ετών να είναι μέλος του Δ.Σ. στις αθλητικές ομοσπονδίες. Μάλιστα σε πρόσφατο… μανιφέστο που μοιράστηκε από την «Αναγέννηση» και φυσικά το site που στηρίζει την αλλαγή, υιοθετήθηκε μια ρητορική πως δεν πρέπει να μένουν τα ίδια πρόσωπα πολλά χρόνια στις ίδιες θέσεις.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης και ο Βασίλης Οικονόμου με δυο λόγια που διανύουν την 3η δεκαετία τους στη Βουλή και πριν πατήσουν ηλικιακά για τα καλά τα 50 τους χρόνια κιόλας(!), θεωρούν πως δεν πρέπει να συσσωρεύεται η εξουσία στον ίδιο άνθρωπο για πολλά χρόνια! Να το γράψουμε ξανά. Δύο βουλευτές με πάνω από 20 χρόνια στο ελληνικό κοινοβούλιο θεωρούν πως δεν πρέπει να μένει ένας άνθρωπος για πολλά χρόνια σε μια ομοσπονδία.

Φανταστείτε αν όλα πάνε κατ’ ευχήν για τον Λευτέρη Αυγενάκη στην ηλικία του Σεβαστή, αν είναι ακόμα στο Ελληνικό κοινοβούλιο θα έχει συμπληρώσει 40 χρόνια βουλευτικής καριέρας μιας και κανένας νόμος δεν υπάρχει (δεν φρόντισε και ο ίδιος μέχρι τώρα μιας και είναι τέτοιων αντιλήψεων να υπάρξει) να του το απαγορέψει!! Αν επίσης ο κος Οικονόμου εκλεχθεί τελικά για επόμενος πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και παραιτηθεί από τη βουλή, θα συνεχίσει ο δημόσιος θεσμικός του βίος για τουλάχιστον 27 συνεχόμενα έτη!!

Το άρθρο Σκάνδαλο Εκλογές ΣΕΓΑΣ: Ο νόμος Αυγενάκη με τα δύο μέτρα και σταθμά! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα