Σιαλμάς, Ραχίμ, Παπασάββας: Έγιναν… Αυστραλοί

Στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας θα συνεχίσουν οι Δημήτρης Σιαλμάς, Αμπντέλ Ραχίμ και Αντώνης Παπασάββας.

Οι τρεις ποδοσφαριστές αποφάσισαν να μετακομίσουν από το ελληνικό πρωτάθλημα και να κάνουν το μεγάλο ταξίδι για την μακρινή ήπειρο της Ωκεανίας.

Συγκεκριμένα, θα δώσουν συνέχεια στην καριέρα τους στην Acacia Ridge, η οποία αγωνίζεται στην Brisbane Premier League.

Πρόκειται για σύλλογο της δεύτερης κατηγορίας του πρωταθλήματος της Αυστραλίας, η οποία δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν και

προς το πρών βρίσκεται στις χαμηλες θέσεις της βαθμολογίας.

Σιαλμάς, Ραχίμ, Παπασάββας

Ο Σιαλμάς έμεινε ελεύθερος από τον Ηρόδοτο, με τον οποίο κατέγραψε τρία γκολ σε 11 συμμετοχές και δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του να παραμείνει στη Football League.

Αυτή είναι η 14η ομάδα του 33χρονου στράικερ, καθώς έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο, Εθνικό Πειραιά, ΠΑΣ Γιάννινα, Ολυμπιακό Βόλου, ΑΕΚ, Πλατανιά, Παναχαϊκή, Τρίκαλα και στις Καζάρ Λενκοράν του Αζερμπαϊτζάν, Τσεαλαούλ Πιάτρα της Ρουμανίας και Ακρόπολις της Σουηδίας.

Ο Αμπντέλ Ραχίμ έμεινε ελεύθερος από το Αιγάλεω, έπειτα από μία σεζόν όπου πανηγύρισε την άνοδο στη Football League, χωρίς ωστόσο να πραγματοποιήσει θετικές εμφανίσεις.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έχει πολλές παρουσίες στα ελληνικά πρωταθλήματα, πάρα την ηλικία του. Συγκεκριμένα έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό Λαυρίου, Αχαρναϊκό, Πανελευσινιακό, Γλυφάδα, ΑΕ Κηφισιάς, Πανσερραϊκό, Σπάρτη, Καλαμάτα, Παναρκαδικό, Παναργειακό, Αλεξάνδρεια, Πέλοπα Κιάτου και στην Καστριότι Κρούγιας της Αλβανίας.

Τέλος, ο Αντώνης Παπασάββας έμεινε και αυτός ελεύθερος από το Αιγάλεω, χωρίς να καταγράψει πολλές συμμετοχές ως αμυντικός μέσος. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό Κ20, Τύρναβο 2005, Αστέρα Βάρης, Τριγλία Ραφήνας και Αχαρναϊκό.

The post Σιαλμάς, Ραχίμ, Παπασάββας: Έγιναν… Αυστραλοί appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα