Σεισμός 5,9 Ρίχτερ: Καταστροφές στη πόλη της Λάρισας – Έπεσαν σοβάδες! (pics)

13:16 3/3/2021 - Πηγή: Sportime
Σοκ έχει προκαλέσει  στη πόλη της Λάρισας ο σεισμός 5,9 ρίχτερ που έγινε πριν από λίγο με επίκεντρο τη περιοχή της Ελασσόνας. Έπεσαν σοβάδες στο κέντρο της πόλης!

Σεισμός 5,9 ρίχτερ: Ιδιαίτερα δυνατή ήταν η σεισμική δόνηση των 5,9 ρίχτερ που έγινε στην Ελασσόνα και έγινε αισθητή μέχρι και την Αττική! Πολλά είναι και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στη Λάρισα!

Στους δρόμους της πόλης

βγήκαν οι Λαρισαίοι μετά την ισχυρή σεισμική δόνηση ενώ στο κέντρο της πόλης έπεσαν σοβάδες σε αυτοκίνητα και πεζοδρόμια. Δεν αναφέρονται μέχρι στιγμής, τραυματισμοί ανθρώπων.



Σεισμός 5,9 ρίχτερ στην περιοχή της Ελασσόνας που έγινε αισθητός και στην Αττική!

Σεισμός της κλίμακας 5,9 ρίχτερ έγινε πριν λίγο στη περιοχή της Ελασσόνας. Αισθητή έγινε η δόνηση και στην Αττική!

Σεισμός 5,9 ρίχτερ έγινε πριν από λίγο με επίκεντρο την Ελασσόνα. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητός ακόμα και στην Αττική και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει περισσότερα γνωστά.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 10 χιλιόμετρα και το επίκεντρό του ήταν 20 χιλιόμετρα νότια νοτιοδυτικά της Ελασσόνας.

Το άρθρο Σεισμός 5,9 Ρίχτερ: Καταστροφές στη πόλη της Λάρισας – Έπεσαν σοβάδες! (pics) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σεισμός 59 Ρίχτερ, Καταστροφές, Λάρισας – Έπεσαν,seismos 59 richter, katastrofes, larisas – epesan