Σε παράκρουση ο σύμβουλος του Ερντογάν: «Τα ελληνικά στρατεύματα στα νησιά θα πεθάνουν από πείνα»

13:13 1/9/2020 - Πηγή: Sportime
Κάθε όριο λογικής έχουν ξεπεράσει οι Τούρκοι όσον αφορά τις παράνομες και παράλογες διεκδικήσεις τους στο Αιγαίο, οι οποίες εκφράζονται με τον πιο ακραίο τρόπο.

Αυτή τη φορά ήταν σειρά του  συμβούλου του Ταγίπ Ρετζέπ Ερντογάν να… χτυπήσει προκαλώντας τις αντιδράσεις και τον χλευασμό ακόμη και τον ίδιων των Τούρκων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άκρως προκλητικός ο Τουρκικός Τύπος: «Γεννήθηκε δικαίωμα επέμβασης στο Καστελόριζο» (vids)

Συγκεκριμένα Μεσούτ Χακί Κασίν υποστήριξε ότι τα ελληνικά στρατεύματα θα πεθάνουν

από την πείνα ενώ χαρακτήρισε «νάνους» τους Έλληνες και «γίγαντες» τους Τούρκους.

Τους αστείους αυτούς ισχυρισμούς του Χακί καταδίκασε με ειρωνικό ύφος ο δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ, ο οποίος αναδημοσίευσε στο Twitter τα όσα δήλωσε ο σύμβουλος του Ερντογάν.

Σε αυτήν καυτηρίασε το γεγονός ότι ο ακραίος ηγέτης της Τουρκίας πρόεδρος φυλάκισε με δικτατορικό τρόπο 179 δημοσιογράφους και έβαλε λουκέτο σε πάνω από 180 μέσα ενημέρωσης «…ώστε ο τρελός σύμβουλός του να εκτοξεύει τέτοια σκουπίδια στο εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο».

#Greece is starving, tourism dead
Greeks are tiny, dwarfs while Turks are giant.
Greek troops on islands will die of hunger #Turkey‘s President #Erdogan jailed 179 journalists and shut down 180 media outlets so that his crazy aide can dump such garbage on a national TV. pic.twitter.com/8uZLh4xmkk

— Abdullah Bozkurt (@abdbozkurt) September 1, 2020

Το άρθρο Σε παράκρουση ο σύμβουλος του Ερντογάν: «Τα ελληνικά στρατεύματα στα νησιά θα πεθάνουν από πείνα» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα