Σχίζας: «Η Ναντέρ και η αγαπημένη μου πόλη στην Ελλάδα»

Ο 29χρονος παίκτης του ΠΑΟΚ, Σταύρος Σχίζας, αναφέρθηκε μέσω του προσωπικού του blog στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ στην ήττα από τη Ναντέρ και στο αυριανό (19/1) παιχνίδι με το Ρέθυμνο.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Την εβδομάδα που μας πέρασε ήμασταν συνεχώς μακριά από τη βάση μας, καθώς μετά τη Γαλλία όπου βρεθήκαμε για

το παιχνίδι του Basketball Champions League με τη Ναντέρ, ταξιδέψαμε απευθείας για το Ρέθυμνο.

Χάσαμε ένα παιχνίδι στη Γαλλία που θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Κατά την άποψη μου, η ήττα οφείλεται στα ριμπάουντ που χάσαμε στο πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, στο τέλος οι αντίπαλοι έβαλαν κάποια πολύ δύσκολα σουτ, πήραν μια μικρή διαφορά και δεν μπορέσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι.

Τώρα επικεντρωνόμαστε στον αγώνα με το Ρέθυμνο, που βρίσκεται σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση. Έχει χάσει κάποια παιχνίδια στην έδρα του στον πόντο και τώρα έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα μπροστά του. Προσωπικά, του εύχομαι ό,τι καλύτερο γιατί έχω παίξει στην ομάδα, πέρασα δύο ωραία χρόνια και η πόλη του Ρεθύμνου είναι η αγαπημένη μου σε όλη την Ελλάδα!

Εμείς έχουμε το πλάνο μας για αύριο, θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη για να φτάσουμε ακόμα πιο κοντά στον στόχο μας. Χρειάζεται, όμως, να είμαστε πολύ προσεκτικοί, καθώς το Ρέθυμνο θέλει να πάρει όσο περισσότερα εντός έδρας παιχνίδια μπορεί για να μείνει στην κατηγορία».

Πανιώνιος: Μετακομίζει στο κλειστό του Π. Φαλήρου

The post Σχίζας: «Η Ναντέρ και η αγαπημένη μου πόλη στην Ελλάδα» appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα