Σαν Σήμερα 22/9: Μεταδίδεται το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Φιλαράκια»

Σαν Σήμερα 22/9: Στις 22 Σεπτεμβρίου του 1994, μεταδίδεται για πρώτη φορά μία σειρά τύπου σίτκομ από το NBC, που έχει τον τίτλο «Φιλαράκια».

Πρόκειται για μία παρέα έξι ατόμων, που ζουν στο Μανχάταν, με την υπόθεση να περιστρέφεται γύρω από τη ζωή τους και τις… περιπέτειες τους.

Η σειρά φτάνει στην κορυφή και γίνεται για πάρα πολλούς, η κορυφαία κωμική σειρά όλων των εποχών, καθηλώνοντας εκατομμύρια θεατές κάθε φορά που παιζόταν.

Η απήχηση της ήταν τεράστια, έχοντας συνολικά 62 υποψηφιότητες στα «Emmy Awards»,

ενώ το 2002 πήρε και το βραβείο της καλύτερης κωμικής σειράς, για την 8η σεζόν του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Η ατζέντα της ημέρας (22/9)

Σαν Σήμερα 22/9: Για εννιά χρόνια, από το 1995 μέχρι το 2004, κατάφερνε πάντα να τερματίζει μέσα στα πέντε πρώτα προγράμματα σε τηλεθεάσεις, κάτι που έδειχνε και την τεράστια επιτυχία του.

Το τελευταίο επεισόδιο της, το παρακολούθησαν 52,5 εκατομμύρια τηλεθεατές, ενώ ακόμα συνεχίζει να προβάλλεται σε περισσότερες από 100 χώρες.

Η σειρά προβλήθηκε σε περισσότερες από 120 χώρες σε όλο τον κόσμο, ενώ φαίνεται ότι η χημεία που είχαν μεταξύ τους οι ηθοποιοί, την έφεραν στην κορυφή.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αρχικά η σειρά θα λεγόταν «Insomnia Cafe», ωστόσο μετά από αρκετές αλλαγές στην υπόθεση και το σενάριο, τελικώς ονομάστηκε «Φιλαράκια».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Σαν Σήμερα 22/9: Μεταδίδεται το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Φιλαράκια» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα