Ρόκα: «Καίγεται» για πώληση Μακέντα – Πού ψάχνει ομάδα

Τα τελευταία χρόνια, απόρροια και των οικονομικών συνθηκών, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερνε να πουλήσει ποδοσφαιριστές με την πραγματική τους αξία.

Ένα από τα στοιχήματα του Τσάβι Ρόκα αφορά στο συγκεκριμένο σκέλος και, μάλιστα, σε μία εποχή που τα έσοδα θα έρχονται «κουτσουρεμένα», εξαιτίας της ειδικής κατάστασης που έχει περιέλθει η ανθρωπότητα και δη το ποδόσφαιρο.

Ο τεχνικός διευθυντής

του «τριφυλλιού» γνωρίζει πολύ καλά ότι για να αποκτήσει παίκτες της αρεσκείας του συλλόγου (βάσει των πραγματικών στόχων και όχι εκείνων της τελευταίας τριετίας), θα πρέπει πάση θυσία να μπει «φρέσκο» χρήμα στα ταμεία της ΠΑΕ.

Αν υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να συμβάλει στον εν λόγω τομέα, αυτός είναι ο Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος «αναγεννήθηκε» στην Αθήνα και διεκδικεί ένα καλύτερο συμβόλαιο.

Στα 28 του, με διψήφιο αριθμό γκολ και τις δύο σεζόν, ο Ιταλός φορ πιστεύει ότι δικαιούται περισσότερα τόσο στον τραπεζικό του λογαριασμό όσο στο επίπεδο του πρωταθλήματος που θα αγωνίζεται στο εγγύς μέλλον.

Εξάλλου, ο βασικός φορ έχει βρεθεί από τον Ιανουάριο και το συμβόλαιο που δόθηκε στον Καρλίτος «μιλάει» από μόνο του για τις προθέσεις των «πρασίνων».

Ακόμη και εάν δεν είναι το καθαρόαιμο «εννιάρι», δεν έχει μεγάλη σημασία – απλά θα κληθεί να δικαιολογήσει τις 500.000 ευρώ που αμείβεται ετησίως.

Ούτε ο Μακέντα είναι «εννιάρι» ή, αν θέλετε, συμπεριφέρεται σαν «εννιάρι», ασχέτως αν σχεδόν πάντα αγωνίζεται με αυτόν τον ρόλο.

Είχατε διαβάσει στο Sportime ότι η απόκτηση Καρλίτος αποτελεί και ένα μήνυμα με αποδέκτη τον Ιταλό φορ, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 και ο Παναθηναϊκός «καίγεται» να τον πουλήσει.

Τα χρήματα που θέλει να πάρει ο άλλοτε φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν υπάρχουν πια, ειδικά από τη στιγμή που στην καθημερινότητα όλων μπήκε ο κορονοϊός.

Ο Μακέντα έχει επιβεβαιώσει ότι ψάχνεται, επομένως τόσο εκείνος όσο η ομάδα θα πορευθούν με κοινό τρόπο σκέψης.

Ο Ρόκα έχει ανοίξει ουκ ολίγες φορές την ατζέντα του, προκειμένου να επικοινωνήσει με ανθρώπους που πιθανώς να έχουν τη διάθεση για συζήτηση γύρω από το όνομα του Ιταλού.

Σίγουρα για κανέναν παίκτη αυτό το καλοκαίρι δεν θα είναι εύκολο να ικανοποιηθεί πλήρως από τις προτάσεις που θα δεχτεί, ωστόσο για τους «πράσινους» θα μοιάζει με δώρο η πώληση του Ιταλού, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που υπάρχει ο Καρλίτος και Ελληνες που διψούν για εδραίωση στο αρχικό σχήμα.

Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» ψάχνει, ψάχνει, ψάχνει… Περιστρέφεται γύρω από την Ιβηρική Χερσόνησο, προσπαθεί ακόμα και εκτός Ευρώπης (π.χ. ΜLS). Προς το παρόν τίποτα, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα.

Το άρθρο Ρόκα: «Καίγεται» για πώληση Μακέντα – Πού ψάχνει ομάδα εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα