Ρόκα για Ίσλα: «Κάθε ομάδα θα τον ήθελε»

20:34 3/7/2020 - Πηγή: Sportime
Ο Τσάβι Ρόκα μίλησε στη χιλιανή εφημερίδα «La Cuarta» για τον Μαουρίσιο Ίσλα και τον Παναθηναϊκό.

Απέφυγε να σχολιάσει τις πληροφορίες για τις διαπραγματεύσεις, αλλά από τη στιγμή που έπλεξε το εγκώμιο του παίκτη, κάτι… υπάρχει.

«Η πολιτική της ομάδας μας δεν επιτρέπει να σχολιάζουμε τις μεταγραφικές κινήσεις, ειδικότερα όταν συμμετέχουν άλλα μέρη σε μία διαπραγμάτευση. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι ο Μαουρίσιο Ίσλα αποτελεί έναν παίκτη που κάθε ομάδα θα ήθελε να τον εντάξει στο δυναμικό της», ήταν τα λόγια του Ρόκα.

Παράλληλα,

πάντως, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού επισήμανε ότι η διοίκηση ακολουθεί συγκεκριμένη οικονομική στρατηγική, που ο ίδιος δεν παραβιάζει: «Η διοίκηση μάς έχει ορίσει ένα μπάτζετ και είμαστε υποχρεωμένοι να το τηρήσουμε. Σε αυτή τη βάση δουλεύουμε. Αλλά η αγορά έχει μόλις ανοίξει και θα δούμε τι θα συμβεί στις επόμενες ημέρες».

Αν μπορεί να βγει ένα συμπέρασμα από αυτήν την ιστορία είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχει ανεβάσει τα standards του. Το επικρατέστερο (με διαφορά αυτή τη στιγμή) σενάριο θέλει τον Ίσλα να μην έρχεται στην Ελλάδα, όμως η λογική λέει ότι το «τριφύλλι» θα κινηθεί για την απόκτηση ενός αξιόλογου παίκτη, προκειμένου να καλυφθεί και με το παραπάνω το κενό του Ματίας Γιόχανσον.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός Ίσλα: «Εκτός διεκδίκησης»

Το άρθρο Ρόκα για Ίσλα: «Κάθε ομάδα θα τον ήθελε» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα