Ράσταβατς: «Με δόση τύχης το γκολ του Άρη, μας έλειψε η τελική πάσα»

17:43 9/2/2020 - Πηγή: Sportime

Στην… τύχη απέδωσε το γκολ που σημείωσε ο Άρης στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Βέλεθ, ο Μίλαν Ράσταβατς. Ο προπονητής του Άστέρα, στις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς είπε ότι από την ομάδα του έλειψε η καλή τελική πάσα.

Αναλυτικά όσα είπε στην NOVA:

«Το γκολ του Αρη προήλθε με δόση τύχης, είναι σημαντικό που ισοφαρίσαμε, προσπαθήσαμε

για το δεύτερο γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο Αρης είναι πολύ καλή ομάδα. Είχαμε προϋποθέσεις να χτυπήσουμε τον Αρη, όμως μας έλειψε η καλή τελική πάσα που θα έκανε την διαφορά», κατέληξε ο Ράσταβατς.

O Χρήστος Τασουλής είπε από την πλευρά του

Για τον αγώνα: «Μπήκαμε κάπως μουδιασμένοι γτ είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα. Μετά το γκολ ισορροπήσαμε καλά το παιχνίδι και ήμασταν πιο επικίνδυνοι από τον Άρη. Κρατάμε τη διάθεση και την προσπάθεια να γυρίσουμε το παιχνίδι. Έχουμε πιο συγκεκριμένο πλάνο με τον κ. Ράσταβατς και μια αλλαγή προπονητή βοηθάει.

Για τον Φετφατζίδη τον οποίο αντιμετώπισε από την ίδια πλευρά: «Απρόβλεπτος ο Φετφατζίδης, δεν ξέρεις που θα πάει, είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχω αντιμετωπίσει. Είναι εξαιρετικός παίκτης».

Για τον Ντουρμισάι, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες: «Ο Ντουρμισάι βοηθάει ήδη τον Άρη και αν βρει ρυθμό με περισσότερο χρόνο συμμετοχής μπορεί να προσφέρει κι άλλα. Δεν έχει να φοβηθεί κανέναν».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ράσταβατς: «Με δόση τύχης το γκολ του Άρη, μας έλειψε η τελική πάσα» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα