Πτήση τρόμου από Αθήνα προς Κεφαλονιά: «Νόμιζα ότι ήταν τα τελευταία λεπτά της ζωής μου» (vid)

Στιγμές τρόμου έζησαν οι επιβάτες πτήσης της Sky Express που είχε ξεκινήσει από την Αθήνα με προορισμό την Κεφαλονιά.

Μια πτήση που θα κρατούσε λιγότερο από μία ώρα τελικά κατέληξε σε πολύωρη ταλαιπωρία με στιγμές φόβου και πανικού στον αέρα εξαιτίας μίας μηχανικής βλάβης του αεροσκάφους που ανάγκασε τον πιλότο να επιστρέψει και πάλι πίσω στο διεθνές αεροδρόμιο των Αθηνών.

Η

πτήση 260 ήταν προγραμματισμένο να φύγει στις 17:45 το απόγευμα της Κυριακής και τελικά το αεροπλάνο απογειώθηκε περίπου στις 22:00 το βράδυ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ομόνοια: Ολόκληρο το βίντεο του βασανισμού της γυναίκας από τους αστυνομικούς

«Όταν μπήκαμε στο αεροπλάνο, με την απογείωση, χωρίς να έχει πάρει το τελικό ύψος που παίρνει συνήθως μια πτήση εσωτερικού, μετά από περίπου πέντε με επτά λεπτά, μας ανακοίνωσε ο πιλότος ότι επιστρέφουμε επειγόντως στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λόγω τεχνικής βλάβης», είπε ο Παναζιώτης Λέζος, ένας από τους επιβάτες.

«Ήταν τρία μικρά παιδιά ασυνόδευτα και τρία – τέσσερα βρέφη αλλά και άνθρωποι που είχαν προβλήματα υγείας. Τα παιδάκια έκλαιγαν, ήταν σε πανικό, είχαν χάσει το χρώμα τους».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Πτήση τρόμου από Αθήνα προς Κεφαλονιά: «Νόμιζα ότι ήταν τα τελευταία λεπτά της ζωής μου» (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα