Προκριματικά Μουντιάλ: Στο πάνθεον η Ιταλία, ξέσπασαν Γερμανία, Αγγλία και Ισπανία (VIDS)

23:50 5/9/2021 - Πηγή: Sportime

Με νίκες προχώρησαν τα φαβορί στα Προκριματικά Μουντιάλ και μάλιστα με μεγάλα σκορ και χωρίς να ζοριστούν ιδιαίτερα.

Η είδηση της βραδιάς ήρθε από την Ελβετία, όπου η Ιταλία πέρα από το θετικό αποτέλεσμα, έπαιζε και για ένα ιστορικό ρεκόρ. Να φτάσει τα 36 σερί ματς δίχως ήττα. Και το κατάφερε έστω κι αν η Ελβετία φλέρταρε με τη νίκη. Ισως το πιο ιστορικό 0-0 για τη σκουάντρα ατζούρα που μπήκε στο πάνθεον των ρεκόρ.

Μετά την «τεσσάρα» στη Βουδαπέστη, η Αγγλία επιφύλασσε μια ακόμα για την Ανδόρα. Μπορεί τα «τρία λιοντάρια» να δυσκολεύτηκαν αρκετά

στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο άνοιξαν οι ουρανοί και «έβρεξε» γκολ. Με πρωταγωνιστή τον Τζέσι Λίνγκαρντ που πέτυχε δύο τέρματα και τους Κέιν-Σακά να προσθέτουν από ένα ακόμα, η ομάδα του Σάουθγκεϊτ είχε ένα εύκολο απόγευμα στο «Wembley».

Στο ρελαντί επικράτησε και η Γερμανία, η οποία διέσυρε την Αρμενία με 6-0. Ο Σερτζ Γκνάμπρι ήταν εκπληκτικός σκοράροντας δύο γκολ, τα «πάντσερ» δεν σταμάτησαν εκεί. Ρόις, Βέρνερ και Χόφμαν συμπλήρωσαν την «πεντάρα» που τα διατήρησε στην κορυφή του ομίλου.

Στο Μπανταχόθ, η Ισπανία είδε νυν και πρώην παίκτες της Βαλένθια να κάνουν… όργια απέναντι στη Γεωργία. Ο Χοσέ Γκαγιά άνοιξε το σκορ, με τον Σολέρ να σκοράρει για δεύτερο σερί παιχνίδι με τη «Φούρια Ρόχα». Πριν το ημίχρονο η πρώην «νυχτερίδα», Φεράν Τόρες έκανε το 3-0. Ο Σαράμπια ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Στα αξιοσημείωτα το χατ-τρικ του Γκάρεθ Μπέιλ κόντρα στη Λευκορωσία με το οποίο η Ουαλία επικράτησε τελικώς 2-3. Με νίκες προχώρησαν Βέλγιο (3-0 την Τσεχία), αλλά και Πολωνία (7-1 το Σαν Μαρίνο)

Tέλος, η Ισλανδία φλέρταρε με δεύτερη σερί ήττα, αλλά η Β. Μακεδονία, παρότι βρέθηκε με 0-2 μπροστά, τελικώς ισοφαρίστηκε σε 2-2.

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Τα αποτελέσματα της ημέρας (05/09)

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Κόσοβο – Ελλάδα 0-1

Ισπανία – Γεωργία 4-0

3ος ΟΜΙΛΟΣ

Βουλγαρία – Λιθουανία 1-0

Ελβετία – Ιταλία 0-0

5ος ΟΜΙΛΟΣ

Λευκορωσία – Ουαλία 2-3

Βέλγιο – Τσεχία 3-0

9ος ΟΜΙΛΟΣ

Αλβανία – Ουγγαρία 1-0

Αγγλία – Ανδόρα 4-0

Σαν Μαρίνο – Πολωνία 1-7

10ος ΟΜΙΛΟΣ

Ισλανδία – Β. Μακεδονία 2-2

Γερμανία – Αρμενία 6-0

Ρουμανία – Λιχτενστάιν 2-0

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Πραξικόπημα στη Γουϊνέα, όπου βρίσκονται οι Μαντί, Αγκιμπού Καμαρά, Κανέ

Παναθηναϊκός: Έφτασε στην Αθήνα ο Παλάσιος – «Ήρθα σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους»

Big Brother – Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Θα ήθελα μια δημόσια συγνώμη από παρουσιαστές που μου έκαναν κακό»

Σπύρος Γιαννόπουλος για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Προκριματικά Μουντιάλ, Ιταλία, Γερμανία Αγγλία, Ισπανία VIDS,prokrimatika mountial, italia, germania anglia, ispania VIDS