Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα – Μανωλίδης: Η Φορτούνα των over!

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα 30/11/2018. Τελευταία μέρα του μήνα, πρώτη για την 13η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση αυτή ανάμεσα σε Φορτούνα Ντίσελντορφ και Μάιντζ. Κάτι σαλεύει και στην Τσβάιτελιγκα.

Απολογισμός

Ας μην το συζητήσουμε καλύτερα. Αυτό το τριήμερο των ευρωπαϊκών αγώνων δόθηκαν έξι ματς και το κοντέρ έγραψε πέντε αποτυχίες και μία επιστροφή χρημάτων. Επιδόσεις που δεν έχουν καμία σχέση με όσα έχουμε συνηθίσει. Κοινώς, ευτυχώς που ξεκινά και πάλι η Bundesliga για να πάρουμε

τα πάνω μας.

Η αλλαγή της Φορτούνα

Η εξήγηση της βελτίωσης της Φορτούνα Ντίσελντορφ είναι απλή. Άλλαξε φιλοσοφία, αγωνιστική. Άρδην όμως. Η ομάδα του Φούνκελ κέρδισε πέρυσι την άνοδό της, εξαιτίας της aggressive επιθετικότητάς της. Το ξεκίνημα στην Μπουντεσλιγκα ήταν… μαζεμένο. Συντηρητικό. Όταν είδε πως αυτό δεν οδηγεί πουθενά, άρχισε να παίζει όπως πέρυσι.

Τι έκανε δηλαδή; Βγήκε μπροστά, να παίξει επιθετικά. Τέσσερα γκολ στη Χέρτα, τρία στην Μπάγερν την περασμένη αγωνιστική. Δεν έχει κανένα απολύτως λόγο να μην κάνει το ίδιο απόψε που υποδέχεται τη Μάιντς. Ούτε η τελευταία πάει πίσω σε ότι αφορά τα σκορ της. Περισσότερο από αμυντική αδυναμία βέβαια. Έξι διαδοχικά over έχει. Ποδοσφαιρικά και στατιστικά εξηγείται το over.

Από την Τσβάιτελιγκα υπάρχει μια απόδοση που παίζεται σε παρολί. Συμπληρωματικά δηλαδή. Δεν μιλάμε για άλλο ματς πέραν της Πάντερμπορν με αντίπαλο την Αρμίνια Μπίλεφελντ. Η πρώτη αποτελεί τον οδηγό μας. Όλα τα παιχνίδια της είναι… ροντέο. Χλωμό αυτό με την Μπίλεφελντ να ξεφύγει από αυτό τον κανόνα. Από ένα γκολ για κάθε ομάδα.

Βασική επιλογή
ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ – ΜΑΪΝΤΣ OVER 1,85 (pamestoixima.gr)

Συμπλήρωμα
ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ – ΑΡΜΙΝΙΑ ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ G/G 1,60 (pamestoixima.gr)

Γεράσιμος Μανωλίδης (facebook, twitter)

Σήμερα στα περίπτερα μαζί με το Sportime 11 σελίδες γεμάτες στοίχημα.
Μαζί και η στήλη «ακατέργαστα διαμάντια» με τις επιλογές εκτός Γερμανίας του Γεράσιμου Μανωλίδη.

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα 30/11/2018.

The post Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα – Μανωλίδης: Η Φορτούνα των over! appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα