Πολιτεία για Λιόσια: «Πρέπει πρώτα να διασφαλιστούν οι ομοσπονδίες»

Η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία για να αποκτήσει το κλειστό στα Λιόσια, όπως αποκάλυψε το Sportime.gr, αλλά ο Γιώργος Βασιλειάδης επεσήμανε ότι πρέπει πρώτα να διασφαλιστούν οι ομοσπονδίες.

Συγκεκριμένα, κύκλοι από τον υφυπουργό Αθλητισμού επιβεβαίωσαν το ενδιαφέρον της ΚΑΕ ΑΕΚ, αλλά όπως και στην περίπτωση του ποδηλατοδρομίου, τόνισαν πως δεν πρόκειται να συμβεί τίποτε, χωρίς πρώτα να έχουν διασφαλιστεί

οι ομοσπονδίες που στεγάζονται εκεί.

Αυτό σημαίνει πως είτε θα τους βρουν άλλο χώρο, είτε θα στεγαστούν και αυτές εκεί, πράγμα που μπορεί να γίνει με τα γραφεία και τις αποθήκες, αλλά όχι και στο αγωνιστικό κομμάτι.

«Η βούληση της Πολιτείας είναι πως θέλει να βοηθήσει τις ομάδες να βρουν έδρες. Υπάρχουν εγκαταστάσεις, που παρά την χρήση τους, είναι αρκετά κοστοβόρες και θα είναι σημαντικό να φύγει ένα βάρος από την Πολιτεία. Αυτό όμως για να συμβεί, θα πρέπει πρώτα να διασφαλιστεί η επιβίωση των ομοσπονδιών που στεγάζονται εκεί. Δεν θα γίνει τίποτα, χωρίς να διασφαλίσουμε αυτό», ανέφεραν επίσημοι κύκλοι από την μεριά του Βασιλειάδη.

ΑΕΚ: Κοντά στο κλειστό των Λιοσίων – Ξεσηκώνονται οι ομοσπονδίες

The post Πολιτεία για Λιόσια: «Πρέπει πρώτα να διασφαλιστούν οι ομοσπονδίες» appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα