Πώληση Παναθηναϊκού: Δεν έχει έρθει η ώρα

Παναθηναϊκός Κινέζοι: Τις τελευταίες εβδομάδες υπάρχουν δημοσιεύματα και αναφορές που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον ή ακόμα και τελεσίδικη συμφωνία μεταξύ της ΠΑΕ και κονσόρτιουμ εταιρειών.

Πόσες και πόσες φορές από το 2011 μέχρι σήμερα δεν ακούστηκαν φήμες περί πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου της ομάδας.

«Ολα όσα εμπλέκουν τον Παναθηναϊκό βρίσκονται μόνο στη φαντασία όσων εμπνεύστηκαν το σενάριο» είπαν μεταξύ άλλων οι «πράσινοι» για την υπόθεση.

Αν θα μπορούσε να γίνει μία εκτίμηση, πιθανή

πώληση της ΠΑΕ θα γίνει χωρίς τυμπανοκρουσίες.

Μιας που η κουβέντα πήγε (και) στο γηπεδικό, σκεφτείτε πόσες και πόσες φορές οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού δεν άκουσαν για επίλυση του ζητήματος, είτε μέσω της ανακατασκευής του «Απ. Νικολαΐδης» είτε μέσω της ανέγερσης γηπέδου σε Γουδή, Βοτανικό, Ελληνικό…

Η ατάκα και η επίσκεψη Μαυροκουκουλάκη

Παναθηναϊκός Κινέζοι: Δύο γεγονότα συνδέουν τον Παναθηναϊκό με την Κίνα και ένα καλύτερο μέλλον. Αμφότερα σχετίζονται με τον πρόεδρο της ομάδας Μάνο Μαυροκουκουλάκη.

Στις 27 Σεπτεμβρίου συναντήθηκε με την πρέσβειρα Γιε Κι Ζανγκ, ενώ υπάρχει και σχετική ανακοίνωση.

«Η κινέζικη Πρεσβεία είναι πρόθυμη να βοηθήσει ενεργά τους ελληνικούς αθλητικούς οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένου του Παναθηναϊκού, να συνεργαστούν με την Κίνα για την προώθηση της ανάπτυξης φιλικών σχέσεων μεταξύ των χωρών μέσω της αθλητικής διαβούλευσης με σκοπό την πρόοδο.

Με τη συνεχή ανάπτυξη των σχέσεων Ελλάδας και Κίνας, ο Παναθηναϊκός ως ποδοσφαιρικός σύλλογος είναι πρόθυμος να συνεργαστεί με κινεζικές ομάδες και επιχειρήσεις σε περισσότερους τομείς», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Την 1η Δεκεμβρίου 2019 ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης λέει έξω από το ΟΑΚΑ σε δημοσιογράφους «Θα έχουμε ωραία νέα μετά από έναν μήνα». Ενας ρεπόρτερ ρωτά: «Αυτό σημαίνει μεταγραφές, οικονομικά;». Η απάντηση είναι: «Ενα από όλα που είπες».

Κάποια επίσημη ενημέρωση από τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει, ενώ ό,τι κι αν έχει συμβεί όλο αυτό το διάστημα έχει πάει πίσω λόγω της πανδημίας που πλήττει τον πλανήτη. Χρειάζεται κι άλλη υπομονή από τους υποστηρικτές της ομάδας…

Το άρθρο Πώληση Παναθηναϊκού: Δεν έχει έρθει η ώρα εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα